Home & Garden >> у дома градина >> Furniture >> Кухненски мебели >> Content

Как да се възстанови един Antique Pie Safe

Pie сейфове бяха въведени в Америка от германците . Те са свободно стоящи кухненски шкафове , изработени от бор или друга мека дървесина , с рафтове вътре да държи баници и други тестени изделия . Екрани или щамповани калай разрешено за вентилация , като същевременно поддържат от мухи и други pests.There е бил дългогодишен аргумент в антики общност за това колко стойност се губи, когато оригинален завършек се отстранява от една стара мебел . Повечето от антични мебели в употреба днес не е музей - клас, и може да бъде от голяма полза Добре изпълнен реставрационни process.Things ви е нужно
Wood чисти
Шкурка
отвертка
Commercial боя стриптизьорка
шпакла
лепило за дърво
клещи
Дървени чекмедже ръководства
Wood замазка
Реставрация хардуер (по желание )
Скрининг или щамповани калай (по желание )
боя или петна < Бразилски> Brush или кърпа
лак или мерки и теглилки в
Покажи повече инструкции
е. 1

Clean и инспектира пая безопасно . Отстранете стария скрининг или щамповани калай, ако е необходимо. Премахване на вратите и чекмеджетата и отстранете стария хардуер.

2

Sand кабинета , чекмеджетата и вратите старателно , с помощта на тежки шкурка , и работи до фина шкурка . Премахнете възможно най- много стара боя , колкото можете с шкурката .


3

Нанесете търговска боя стриптизьорка към тези трудни области. Защитете пода чрез поставяне на вестници под краката на сейфа и при чекмеджетата и вратите . Оставете продукта по докато производителят препоръчва . Отстранете омекотени слоеве боя с шпакла .

4

Огледайте лястовича опашка ставите на чекмеджетата за признаци на гниене или повреда. Ремонт на ставите с помощта на лепило за дърво не , ноктите. Задържа се на място със скоба , докато декорите лепило .

5

замени стария чекмедже водачите с нови такива , които да позволяват по-плавно движение на чекмеджетата . Завийте водачите на място.

6

Попълнете всички вдлъбнатини и пукнатини с дърво замазка. Sand целият кабинет още веднъж с фина шкурка .

7

се прилагат нови петна или боя с мека кърпа или четка. Добавяне на горен слой от лак или мерки и теглилки за допълнителна защита срещу влага. Добавяне на нов хардуер, за да чекмеджетата и вратите , ако желаете. Сменете прожекцията или щамповани калай, ако желае.


От:http://bulgarian.98905.com/furniture/kitchen-furniture/1019035914.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.