Home & Garden >> у дома градина >> Furniture >> Кухненски мебели >> Content

Как да се изгради Farmhouse шкафове

Стилът на кабинета ферма разработен по необходимост , тъй като тези, които homesteaded и построен фермите си през 1800 г. не е имал достъп до широки парчета дърво . В резултат на това те се присъединиха заедно тънки парченца от дърво, за да се образува вратички и страни. Когато се прави ферма шкафове , е необходимо само да се изгради вратите на кабинета в съответствие с този стил, за да се спести време, като вратите са единствената част, която винаги са видими. Краища на корпуса също могат да бъдат построени по този начин, ако желае. Нещата ще трябва
четири езика и нарезно дъски , 1/2-by-3-by-24-inches
Saw
Wood лепило
Пробийте
Фрези
3 - инчови винтове за дърво
две дъски , 1/2-by-2-by-16-inches
2 дъски , 1/2-by-2-by-24-inches
2 шперплатови плоскости , 1 /2 - от -18- от -27 - инча
две шперплатови плоскости , 1/2-by-16-by-18-inches
Саморези-винтове , 2 - инчови
Саморези-винтове , 1/2- инчов
шперплат борда , 1/2-by-16-by-28-inches
две странични монтиране шкаф панти MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
Изграждане на ферма Вратата
<Бразилски > 1

Подредете четири 1/2-by-3-by-24-inch език и нарезно дъски една до друга , така че те са заключени в място . Отрежете видимо езика на крайния борда с помощта на трион. Нанесете лепило за дърво на останалите езици и се придържаме дъските заедно здраво . Окачете ги в състояние да изсъхне , без да се придържа към нищо в продължение на най -малко четири часа.

2

Surround слепените дъски с две 1/2-by-2-by-16-inch дъски и два 1 /2 - от - 2 - от - 24 - инчови дъски , така че четири дъски образуват правоъгълна рамка около слепените дъски . Пробийте две дупки на всеки кадър борда става, чрез страна на един кадър борда и в краищата на съседната рамка дъската. Прикрепете дъските заедно чрез задаване на 3 - инчов дървен винт във всяка дупка и ги затягане напълно с бормашина .


3

Пробийте дупка една от всяка страна на вратата, през всеки кадър борда и в централната езика и бразда дъски за само четири дупки общо . Прикрепете рамката на централните дъски с четири 3 - инчови винтове за дърво затегнати напълно.


Сглобяване на кабинета

4

Задайте две 1/2-by-18-by - 27 - инчови плочи на техните дълги, тънки страни на работната повърхност. Подредете тези съвети , които ще бъдат страничните дъски на кабинета, успоредни една на друга около 16 инча един от друг . Позиционирайте 1/2-by-16-by-18-inch борда срещу единия край на страничните дъски . Подредете този форум , който ще бъде в началото на борда на кабинета , така че нейните краища са дори и с външните повърхности на страничните дъски .

5

Пробийте четири дупки в горния борд и във всяка страна борда . Прикрепете дъските заедно с 2- инчови винтове за дърво , поставени във всяка дупка и затегнати напълно. Повторете, за да добавите още един 1/2-by-16-by-18-inch борда от друга страна, за да бъде най-долния борд .

6

Задайте 1/2-by-16-by- 28 - инчов борда на върха на правоъгълната рамка на кабинета . Пробийте дупки чрез този съвет, който ще бъде на задната дъска , на всеки осем инча през него и в правоъгълна рамка. Обезопасете задната платка към рамката чрез поставяне на 2- инчови винтове в дупките и ги затягане напълно .

7

Флип рамката над . Задайте завършена селска къща вратата на върха на рамката на шкафа . Изравнете две равномерно разположени странично монтиране шкаф панти по протежение на вратата и шкафа. Отбележи си места дупки и пробийте отворите навън. Поставете пантите на вратата и шкафа с помощта на 1/2-inch винтове за дърво .


От:http://bulgarian.98905.com/furniture/kitchen-furniture/1019001698.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.