Home & Garden >> у дома градина >> Furniture >> Кухненски мебели >> Content

Как да се изгради един Кухня килерче до един Хладилник

По-стари домове и домове, в които хладилника е обновена често са с допълнително количество от пространството между хладилника и вградените шкафове . Това пространство , обикновено не е достатъчно, за да добавите допълнителен шкаф, но той може да бъде достатъчно, за да добавите тънък килер с врата . Този тънък , висок шкаф може да бъде много полезна за съхраняване на подправки , тестени изделия, консерви и други хранителни продукти . Поради изключително кратки рафтовете , този килер е в състояние да държи много на тегло на всеки рафт . Нещата ще трябва
2 шперплатови плоскости , 1/2 от 18 от 60инча
две шперплатови плоскости , 1/2 от 6 на 18 инч
Пробийте
Фрези
Саморези-винтове , 1 1/2-inch
две шперплатови плоскости , 1/2 от 6 от 61инча
4 странично монтиране шкаф панти
Саморези-винтове , 1/2-inch
шперплатови рафтове дъски, 1 /2 от 5 с 18 инч MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Използвайте помощник да помогне задръжте две 1/2-by-18-by-60-inch шперплатови плоскости на дългия им , тънки страни . Дръжте дъските , които са страничните дъски на килера , успоредни една на друга с около шест инча между тях. Задръжте дъските на място и да зададете 1/2-by-6-by-18-inch шперплат борда срещу единия край на дъските . Регулиране на новия борд , който в момента е на върха на килера , така че нейните външни ръбове са дори цял със страничните дъски .

2

Drill четири равномерно разположени дупки надолу през горната повърхност на върха борда и в краищата на страничните дъски , за общо осем дупки. Определете един 1/2-inch винтове за дърво във всяка дупка и ги затегнете здраво към здраво закрепването на плоскостите заедно. Повторете на другия край на страничните дъски с друг 1/2-by-6-by-18-inch шперплат борда да служи като най-долния борд .


3

Поставете 1 /2 - от -6 - от -61 - инчов шперплат борда на върха на правоъгълната рамка на килера , така че нейните външни ръбове са дори и с тези на килера. Пробийте дупки надолу през този форум , който е на задната платка на килера , и в рамките на всеки 12 инча. Определете един 1/2-inch винтове за дърво във всяка дупка и ги затегнете напълно да инсталирате задната дъска .

4

Дайте рамката килер въртене 180 така задната дъска сега е наравно с работната повърхност . Сетъл друг 1/2-by-6-by-61-inch шперплат борда на отворената рамка на килера . Плъзнете четири странични монтиране шкаф панти между този съвет, който е вратата на килера , и един от страничните дъски на килера. Space пантите равномерно и марки на техните места винт дупка на страничния борд и вратата , повдигане на вратата леко , ако е необходимо .

5

Пробийте от всяка дупка маркирани за винтовете на пантите , и преместете пантите . Поставете пантите на борда на врата и отстрани с помощта на 1/2-inch винтове за дърво , поставени в дупките и затегнати здраво.

6

Stand килерче кабинета изправено и позиционирате 1/2-by-5 - от -18- инчов борда в килера в желан от вас стелажи височина . Пробийте два отвора, през всяка страна на борда и в този малък съвет, който е един рафт борда . Определете един 1/2-inch винтове за дърво във всяка дупка и ги затегнете здраво. Повторете , ако е необходимо за допълнително рафтове .


От:http://bulgarian.98905.com/furniture/kitchen-furniture/1019001697.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.