Home & Garden >> у дома градина >> Furniture >> Детско обзавеждане >> Content

Кога да Спуснете легло матрак

? Когато имате бебе , закупуване на яслите за бебето. На пръв поглед може да бъде вълнуващо да се съберат новия си яслите , но след това трябва да решите на какво ниво да поставите матрака. Тъй като бебето расте , трябва да се премести на матрака по-ниска за да го държи в безопасност. Нищо не е по-важно от безопасността на вашето бебе , така че обърнете внимание на всичко за креватчето му , и да бъдат внимателни, за да се движат на матрака в точното време . Легло безопасност

Винаги полагайте си бебе в яслите нагоре. На гърба на програма сън беше institutedsuccessfully от доставчици на грижи за деца , болници и родителите и е помогнал предотврати SIDS ( Синдром на внезапната детска смърт ) смъртни случаи. Уверете се, че имате твърд матрак . A мек матрак може да позволи на бебето да се задуши , като позволява на устата и носа си, за да бъде погълнат от матрака , където можеше да се диша в големи количества въглероден диоксид , ако той се преобърне.

Не поставяйте нищо в яслите , че може да навреди на бебето . Бъдете внимателни да не слагайте нищо в яслите , които биха могли да задушат бебето или да се използва от бебето да престои , за да му помогне да се измъкне от яслите . Не използвайте един матрак , който е твърде малък. Вие не трябва да бъде в състояние да се поберат два пръста между матрака и отстрани на креватчето или бебето може да пострада . При използване на бронята подложки , се уверете, че връзките не са оставени твърде дълго, за да се избегне задушаване . Свалете броня подложки , веднага след като бебето може да устои.

Уверете се, че матрак листове се вписват напълно върху матрака . Важно е , че листът не се къса или излизам да запази бебето от получаване отдолу и в капан . Съхранявайте яслите безопасно разстояние от електрически контакти. Огледайте яслите често, за да се уверете, че тя е в добро работно състояние. Проверка за яслите припомня често, за да се уверете, че яслите е безопасно . Погледнете на уеб сайта на производителя , както и проверка на магазина, от който сте купили яслите за уведомления за изтегляне от пазара .


Кога да направи ход

Когато за първи път излага детето си нова ясла , вие вероятно ще искате да го постави в това е най-високата настройка , така че не е нужно да се достигне до момента , когато се задава бебето надолу или го вдига. Заради правилата за безопасност , направени през 1973 г., ясли са много по -безопасни , отколкото те някога са били . Най-високата настройка трябва да бъде безопасен за всички новородени бебета. Единственото нещо, което може да искате да се помисли какво или кой може да достигне в яслите . Вие не може да искате матрака толкова високо, че още едно дете може да вземе бебето по опасен начин.

Когато бебето е седнал сам, матракът трябва да бъде намалена достатъчно далеч надолу , че той не може да падне навън. Когато бебето може да се изправи , матракът трябва да се постави на най-ниското си . Когато детето е около 32-35 инча височина или две години, той трябва да бъде преместена в леглото. В този момент яслите може да бъде твърде опасно, защото той може да се изкачи и да падне . А малко дете може да е твърде голяма или твърде активна , преди той да достигне до две години или трийсет и две инча , обаче, и трябва да бъдат преместени в легло дете по-рано.От:http://bulgarian.98905.com/furniture/kids-furniture/1019035779.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.