Home & Garden >> у дома градина >> Furniture >> Детско обзавеждане >> Content

Идеи за Спални с пързалки за Момчета

A слайдове може да се окажат стая всяко момче от стандартна стая в игриво домейн. Някои фирми са специализирани в създаването на легла с прикачени файлове слайдове или диапозитиви за употреба на закрито . Те обикновено са по-малки в сравнение с типичните открити пързалки и са предназначени да се вмести в стандартен 8 - с -8 крак стая. Преди да инсталирате слайд в стаята на момчето , се направят някои има изобилие от пространство и без опасни препятствия. Създаване на достатъчно място за маневриране около слайда. Двуетажни легла с Slide

Вместо стандартните двуетажни легла , поставени едно двуетажно легло със стълба и пързалка в стаята си . Множествените леглата отворят пространство. Стълбата и слайд или и двата са на предната страна на двуетажно легло или слайд на предната и стълбата на съседна страна. Двуетажни легла с прикачени файлове слайд обикновено са по-къси , отколкото типичните двуетажни легла, които държи слайда от образуване на остър ъгъл. Леглата койката измерват малко над 4 метра височина , ширина 6 фута и с дължина 7 метра. Измерете размера на спалнята преди закупуване на двуетажни легла. Създаден на двуетажни легла , така че те позволяват на детето лесно да се изправя и да се разхожда , когато излизате от слайда.


Loft Bed с Slide и Tent

Някои таванско помещение легла идват оборудвана с пързалка , която се прикрепя към горната и палатка , която покрива долната половина . Палатката се простира навън , което прави просторен клуба под таванско помещение леглото. Някои от тези места също има една палатка , която придава на върха , създаване на още по-голямо скривалище . Loft легла с пързалки измерват около 4 фута висок , дълъг девет фута и широчина 8 фута . Имайте предвид, че отдолу и отгоре десет тона могат да се добавят най-малко 3 метра височина и 3 метра в ширина до сегашните размери .

От:http://bulgarian.98905.com/furniture/kids-furniture/1019001565.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.