Home & Garden >> у дома градина >> Furniture >> Home Office Furniture >> Content

Как да си направим разтегателен Срок за Компютърна клавиатура

Ако имате бюро без рафт , че вади за клавиатурата на компютъра , можете лесно да направите рафт, и я прикрепете към сегашния си бюро. След като видите колко е лесно да се направи, вие ще искате да започнете веднага . Нещата ще трябва
Ламинат покрита парче на стелажи ¾ инч дебелина ( измерете разстоянието между всеки дърво страна на бюрото ви в момента трябва да се прави дължината и ½ инча ширина)
Desk ( с файлови шкафове от всяка страна или отворен бюро със страни )
Равенство пързалки да съответства на ширината на рафта дърво
отвертка
мярка Tape MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Измерете разстоянието между страничните стени на бюрото , или между файловите шкафове. Измерете ширината , и изрежете тази сума наполовина. Плъзгащата шелф не е нужно да е толкова широк, колкото на бюрото. Намерете слайдовете чекмедже , които ще използвате . Това ще бъде дължината на парчето дърво , което трябва , минус дебелината на чекмедже слайд от всяка страна.

2

Направи марка на чекмеджетата на картотека, или отстрани на бюрото. За да се определи къде е нивото на комфорт ще бъде за рафта клавиатура , седнете в стола пред бюрото , и поставете ръцете си и оръжие в положението, в което ще бъде удобно за вас да пишете.

<Бразилски > 3

Прикрепете реми слайд монтиране към всяка страна на бюрото , където сте направили своите марки . Уверете се, че за закрепване на лицевата страна на ръководството на фронта на ръба бюро.

4

Прикрепете другата част на равенство слайда, за да парчето ламинат дърво. Сигурни винтовете с отвертката от двете страни на парче ламинат дърво.

5

Поставете рафта в слайдовете на стената , и да осигурят съответствие с указанията за конкретния жребия пързалки , който използвате.


От:http://bulgarian.98905.com/furniture/home-office-furniture/1019035517.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.