Home & Garden >> у дома градина >> Furniture >> Home Office Furniture >> Content

Как да се изгради Corner Компютърни мебели

мебели Corner компютър работи добре в малки пространства. Този тип мебели ще се неловко ъгъл пространство , и да го превърне в работна зона . Един прост , но полезен дизайн на компютър мебели, ще бъде един ъгъл компютърно бюро . Мебели като това ще предложи място за монитор , клавиатура и за кула, за да седи отдолу. Един прост дизайн няма да бъде толкова декоративно като мебели закупен в магазин . Въпреки това , той ще бъде евтино да се изгради, и достатъчно, за да продължи живота на вашия компютър издръжлив. Нещата ще трябва
мярка Tape
две борови дъски, 2 - от -4 - от -23 - инчов
Pine борда , 2- от -4 - от -32 ½ - инчов
шперплат, 1/2-inch , 23 - от -23 - инчов
три борови дъски, 2 - от -4 - от -32- инчов
Съединение митра видях
Screw пистолет
циркуляр < Бразилски> 24 винтове за дърво , 3 - инчов MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Отрежете краищата на 23 - инчови дъски с митра видях под ъгъл от 45 градуса . Когато дъските снасят плоски , краищата трябва наклонени надолу към земята далеч един от друг . Дължината им трябва все още се равнява 23 инч . Повторете този процес с 32 ½ - инчов дъската.

2

Разположете 23 - инчови дъски , така че те са на ръба , перпендикулярни една на друга , с тяхната 45 -градусов завършва наравно един срещу друг. Използвайте два винта , за да прецакаш тези дъски заедно.


3

Поставете 32 ½ - инчов дъската до 23 - инчови дъски , така че е на ръба , така и нейните краища са изравнени с краищата на 23 - инчови дъски . Завийте 32 ½ - инчов дъската до 23 - инчови дъски . Не трябва да има триъгълна рамка с един ъгъл 90 градуса , и два ъгъла от 45 градуса .

4

Разположете 32-инчов борда перпендикулярно във всеки ъгъл на рамката. Краищата на тези дъски трябва да се изравни с едната страна на рамката . Завийте през рамката , като се използват четири винта за всеки ъгъл , а в 32 - инчови дъски . Това са краката на вашия компютър мебели.

5

Нарежете си шперплат от ъгъл до ъгъл с циркуляра , така че имате две еднакви по размер , триъгълни парчета шперплат.

6

Поставете рамката в изправено положение , така че стои на краката си . Задайте една триъгълна парче шперплат в горната част на рамката , така че всички на краищата са изравнени . Завийте шперплат към рамката , използвайки шест винтове за тази задача.


От:http://bulgarian.98905.com/furniture/home-office-furniture/1019001407.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.