Home & Garden >> у дома градина >> Furniture >> Dining Room Мебели >> Content

Как да се направи скица Маси

проектиране на вашия собствен маса за хранене , за да я направи по- уникален и му се даде лична връзка е чудесен начин да има нещо, което заслужава да се превърне в ценна вещ , която може да премине на следващото поколение. Можете да започнете вашия проект по скица с маса за хранене с помощта на хартия и молив или използване на мебели дизайн software.Things ви е нужно
Internet
Computer
Camera (цифров или Polaroid )
Лексикон или списание < Бразилски> Lead молив ( няколко остри такива ) е. Fine писалка върха
асорти цвят молив
Technical писалка
Ruler
Tape мярка
Paper (с или без решетка ) е. Мебелен дизайн софтуер на MarketBook.bg Покажи повече инструкции
е. 1

Почерпете вдъхновение , като отидете на мебелни магазини или като погледнете в маса за хранене на приятеля си . Един възможен източник на вдъхновение ще се стремят към машина мебели магазини , гледайки музейни или имоти жилища , които показват една по рода си маси за хранене . Правете снимки и ги компилирате в един лексикон или списание за справка по-късно. Отиди онлайн и изследвания на различни стилове на трапезарни маси и да намерят това, което ви подхожда най-добре. Прочети интериорен дизайн и мебели за приготвяне на книги и списания.

2

Вземи лист хартия и остър молив. Започнете скициране вашата идеална маса за хранене. Можете да започнете с парче да практикуват върху , например, сред картините, които са взели за вдъхновение. Изберете този, който ви харесва най-много и да започне скициране таблицата на вашия чертеж подложка като се вгледате в парчето . Можете също така да направите това , като погледнете в действителната парче - практика със собствените си маса в дома си. Както можете постепенно да свикне с изготвянето маса за хранене , можете да започнете да получавате по творческо проектиране на вашия собствен парче.


3

определите кой стил на таблица , който искате да се изработи . Можете да избирате от класически, традиционни, мисия , занаятчия , съвременен и ултра модерен . Можете също така да вземе решение за избор на стилове, които са известни в историята , като викторианска , Луиз XVI , Edwardian , грузински , гръцки или дори римски стил . Ако искате да експериментирате , се смесват различни стилове. Просто бъдете сигурни, за да направи дизайна сплотено от съвпадение материали и облицовки .

4

Draw плота на масата първи . Изберете формата на плота на масата . Помислете за броя на хората, си представяте вашата маса за хранене трябва да се настанят . Изберете кръгли, продълговати, квадратна или правоъгълна форма на меламин. Не добавяйте никакви подробности , докато не разберете какъв тип материал, който да използвате. Изберете от стъкло, керамика или дървен плот . Повечето съвременни стилове използват стъклени плотове . В ултра модерните също да се възползват от пластмаса тип материал, като тези в масово производство в края на 1950 до началото на 1960-те години .

5

започнете да добавяте детайлите. Равенство зърната на дървената маса . За една дървена маса , вие ще искате да се покаже зърното на дървото , когато рисувам. Дали хоризонтално, вертикално , диагонално или ако искате зърното да се срещнат в центъра . Има и различни видове нарязани или вноска за дървения плот . Можете да избирате от цяло парче дърво, рязане на дърво в три части , евентуално добавяне на допълнителни листа маса за разширяване , или да изберете да инсталирате тези, подредени в талпи като ферма или пикник маса.

6

Добави дърворезба подробности за дървени маси . Вие може да искате да добавите допълнителни подробности или корнизи от двете страни на масата - съставя тази подробност или дизайн на масата за рисуване . Можете да добавите и инкрустиран дизайн, който можете да сложите на върха на дървен плот . Използвайте различни тонове или цвят боя, за да покаже подробности.

7

Добави офорт подробности за един стъклен плот , или ако искате да го оставите обикновена , показват какъв вид стъкло кройка и окончателна обработка на стъклото , което ще използвате . Искате ли единична или двойна скосен ръб ? Помислете си избор в рисунката . Можете също така да избирате между опушено стъкло или прозрачно стъкло за стъкло за маса .

8

Добави детайлите плочки върху керамична плочка или гарнирани маса. Изберете мозайка тип дизайн или да използвате квадратни ръчно рисувани плочки, които ще покажат по-голяма картина, като пъзел , например снимка на плевня с селскостопански животни или лозе . Можете да запазите избора обикновен от избора на керамични плочки завършен, с цвят по ваш избор. Използвайте различен цвят молив, за да се отразят тези подробности относно вашия чертеж .

9

Добави краката . Определете дали искате маса тип пиедестал , маса с четири крака и една маса с две широки колони бази или естакада . Стилът трябва да съвпада или допълване на масата. Трябва ли да бъде извит крак или прав крак, ще бъдат украсени с дърворезби , или ще го направи от желязо или стомана ?

10

Обозначете вашия проект с дата. Уверете се, че да се направи препратка към стила, финала и използваните материали . Сложете една дата и да постави подписа си .

11

го поставя в папка , но преди да го направите , направете допълнителни копия с използване на копирна машина снимка и след това да подаде отделно в безопасно и сигурно място . <Бразилски >
12

Ако не се чувствате , че сте в състояние да скица на вашия проект на хартия , използвайки собствените си ръце , можете да използвате софтуер, дизайн на мебели , като Sketchlist 3D. Не забравяйте да запазите вашата готовия чертеж на вашия компютър, CD или USB флаш устройство. Отпечатайте копие . Го етикетират ясно , правят копия и да съхранявате на сигурно място .


От:http://bulgarian.98905.com/furniture/dining-room-furniture/1019035463.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.