Home & Garden >> у дома градина >> Furniture >> Dining Room Мебели >> Content

Как да определите размера на Трапезария Таблица

При избора на нова маса трапезария , важно е , че това е само правото размер за вашите нужди и за самата стая . Определяне на правилната масата в трапезарията ще ви даде известна увереност , колкото украсяват това пространство. Нещата ще трябва
Ролетка
молив и хартия в
Покажи повече инструкции
е. 1

определи колко голям на пространство , което трябва да се работи. Вашият размер трапезария ще диктуват размера на вашата маса трапезария. Не си мислете , че ако имате голяма трапезария , трябва да го изпълни с огромна маса за хранене. Вместо това, мисля за това как да използвате вашия трапезария пространство.

2

Помислете за вашите нужди . Смятате ли домакин на големи партита на регулярна основа, която може да изисква голяма маса ? В този случай , закупуване на голяма маса има смисъл. Но ако рядко , или никога, домакин на големи партии , може да сте в състояние да получите от с по-малка маса. В действителност, ако сте предимно домакин малки партии , голяма маса може да бъде смущаваща и преобладаващото за малка група. Вашата група от три или четири , ще им е трудно да изслуша всеки друг и като добър разговор над огромна маса с места за 10 или 12.


3

Измерете вашата трапезария . Имайте предвид, че ще се нуждаят от пространство, за да се разхожда на масата и стаята, за да извадя столовете комфортно . В по-малките стаи , често най-добрият избор е кръгла маса , докато в по-големи помещения , правоъгълна маса работи по-добре . Като цяло , най-добре е да оставите 48инча между всеки един ръб на мебел и стената или следващата най-близка част от обзавеждането . Ако е необходимо , могат да се намалят , че допълнително пространство до 36 инча.

4

Мярка масата в трапезарията , който се обмисля . Таблица, която измерва 36 от 84 инча , например, е 36 инча широк и дълъг 84 инча . A кръгла маса трябва да се даде диагонал .

5

Изберете таблицата полето размер за вашите нужди . Ако имате намерение да се побере само на малък брой хора, всеки сега и тогава , а вие имате една малка трапезария , кръгла маса, може да бъде най-добрият избор за вас . Това може да бъде относително малък (40 инча в диаметър ) или много по-голяма ( до 48 инча в диаметър ) . Ако имате по-голяма стая и планират да побере повече хора редовно , можете да си купите една правоъгълна маса , която е 48 с 96 инча. Тази таблица размер може спокойно да побере 10 .

6

Бъдете креативни, когато мисля за това как планирате да използвате вашето пространство за хранене . Ако обичате забавна често, но има групи с различни размери , помислете за закупуване на две таблици, които могат да бъдат събрани заедно , когато е необходимо , и да има освен в други времена . Това ви дава доста гъвкавост при планирането . Ако имате по-малка стая , но се нуждаят от голяма маса за редовен забавни, помислете за получаване на таблица, която има допълнителен лист или два можете да добавите , когато е необходимо .


От:http://bulgarian.98905.com/furniture/dining-room-furniture/1019035445.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.