Home & Garden >> у дома градина >> Furniture >> Dining Room Мебели >> Content

Как Large на кръгла маса ще Seat 8 Столове

? Докато кръгли маси за хранене са известни със способността си да прокара в "просто още една " вечеря отново и отново , те , разбира се, има своите граници. Ако искате да побере осем вечери комфортно по време на кръгла маса , има няколко размери да избирате, плюс няколко други неща, за да разгледа. Кръгли Размери маса за осем Diners MarketBook.bg:

Според Glasstopsdirect.com , търговец на дребно на стъклени плотове , на кръгла маса в началото , че е 66 инча в диаметър ще седнат шест до осем вечери комфортно . A кръгла маса в началото , че е 72 инча в диаметър, ще се побере 8 до 10 Diners комфортно . Наем Ползи

кръгла маса за хранене има своите предимства . От една страна, всеки, който е присъствал на голяма вечеря и седна към единия край на масата знае , че няма смисъл да се опитват да общуват с някого, седнал към другия край. С кръгла маса , всички вечери могат да видят една друга , различна и общуват лесно. Друго предимство е, че кръгли маси работят добре в квадратни трапезарии, които могат да бъдат трудно да се обзаведете с правоъгълна маса . Кръгли маси за хранене може също така лесно да се настанят допълнително стол или два без да се насилва никого да седи кацнала в корнер.
Наем Недостатъци

с трапезария -големи кръгли маси , тя е на голямо разстояние от една седалка до центъра на масата, което го прави трудно за вечери , за да достигне ястия от храна , поставени там. Поставянето на мързелив Сюзън в центъра на вашата маса може да реши този проблем.


Други съображения

Когато избирате между 66 - инчов маса за хранене и 72 - инчов един за сядане осем вечери , помислете за размера на вашите столове. Ако вашите столове имат седалки , които са малки и тесни, с 66 - инчов маса ще работи добре . От друга страна, ако си седалкови места са широки , с 72 - инчов маса ще работят по-добре . Също така , помислете за вашите вечери . Ако сте семейство с деца и по-малки възрастни , с 66 - инчов маса може да се оправи ; ако семейството ви е по-стар или по-голям , помислете за закупуване на 72 - инчов маса.


От:http://bulgarian.98905.com/furniture/dining-room-furniture/1019001146.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.