Как да спечелим една Desk

само с няколко инструменти и малко ноу -хау може да се изгради едно бюро в нито един момент от закупуване на някои от елементите предварително направени . Следвайте тези стъпки, за да конструиране на бюрото си . Нещата ще трябва
куха сърцевина врати
16 винтове за дърво
Paint или петна
отвертка или електрическа бормашина
Saw или токов митра видях
Тесен дървени апликации
четири предварително направени мебелни крака на MarketBook.bg Покажи повече инструкции

1

Измерете пространството за бюрото си внимателно. Предварително направени материали са използвани за този проект и точните измервания ще ви спести много рязане работа по-късно .

2

купи апартамент предварително направени врата с твърдо ядро ​​. A трудно врата ядро е по-добре за този проект от куха сърцевина врата , тъй като твърдо ядро ​​вратата може да се реже , за да се поберат си пространство и краката могат да бъдат приложени по-сигурно .


3

купи достатъчно тапицерия за всички четири странични ръба на вратата . Купи лайсна , която е една и съща ширина , колкото ширината на ръбовете на вратата . Trim могат да бъдат намерени в широк спектър от стилове , обикновен до фантазия .

4

купи четири предварително направени краката на мебелите . Железарски магазини имат голям избор от предварително направени , обикновени или украсени крака за мебели. Виж за здрави крака най-малко 2 1/2 " -3 1/2 " в диаметър . Уверете се, че дължината на крака отговаря на вашите нужди. Ако сте с помощта на бюрото за компютър, той трябва да бъде по-кратък , отколкото бюро , които ще бъдат използвани за писане или друга работа .

5

Нарежете отрежете парчета и се прикрепя към ръбовете на вратата с помощта на малки довършителни пирони . Нарежете тапицерия на ъгли 45 градуса , така че те се вписват безпроблемно заедно , когато те отговарят на ъглите на вратата .

6

Paint или петно ​​на врата и краката. Тази стъпка е въпрос на личен вкус . Най- твърдите врати са завършени , така че те могат да бъдат оцветени, но много от тях са изработени от нисък клас материали и ще изглеждат най-добре боядисани .

7

Поставете вратата на стойка или видели коне отгоре надолу. Винт краката на дъното на червенината на врата с краищата , като се използва 4 винтове за дърво за всеки крак . Ако предпочитате да има на краката , монтирани вътре в краищата на вратата вместо флъш , измерете внимателно отпред и отстрани на вратата и марки около целия крак , така че можете да поддържате краката подравнени като я закрепвате с винтове. Повторете за всички краката .

Как да премахна на Drain Boot от помпата в Whirlpool

? Whirlpool шайби разчитат на водна помпа за отстраняване на водата от основния корпус след цикъла на пране е завършил . Помпата обикновено има гумена обувка в основата на това , че помага да се зап

Περισσότερα >
Как да направим един египетски Broad Collar

От искри гривни нежно звъненето обеци , древните египтяни са били известни със своята зашеметяваща и декоративни бижута. Сред това е една от най-отличителните на всички колиета често украсява вратовет

Περισσότερα >