Как да се бои, а Desk

пребоядисване на дърво бюро е чудесен начин да се вдъхне нов живот на една част от обзавеждането . Вместо да се отървем от бюрото , че сте надраснали или неприязън , той даде лифтинг на лицето . Инструкции

1

Газа боята или петно ​​на разстояние от бюрото. Можете да си купите химикали , създадени специално за дърво от местния магазин за хардуер . Някои общи универсални магазини също носят източване съединения.

2

Sand бюрото , след като тя се съблече . Изберете фина шкурка , че няма да се нарязва на дървото , но ще свали всички стари бои или лакове , че химикалите не отстраняват . Използвайте електрическа шлайфмашина да направи работата по-бързо .


3

Изберете нов цвят за бюрото си . Можете просто да боядисате бюрото или можете да го оцвети . Ако ви харесва цвета на дървото , изберете петно ​​близо до естествения нюанс . Ако искате нещо по-тъмно , да разглеждате рафтовете в местния магазин за подобрения в дома си . Тествайте петното върху част от бюрото , че не се вижда или на парче тест дърво. Ако не ви харесва цвета , можете да изберете друга, без да се налага да си пясък дърво бюро отново.

4

Добавете блясък на бюрото си , след като го репаратура . Това изисква лак , който може да се пръска или надраскване на . Добавяне на блясък в напълно поправен дърво бюро прави марката на парче поглед нов .

5

Оставете всеки слой на покритие да изсъхне. В противен случай , ще се окажете с подут , неравномерно остатък на бюрото ви , че изисква от вас да започнете отначало .

Запушена помпа на Кенмор Elite Washer HE3t мигащ F2 Code

Дисплеят на мига кодове Кенмор Elite Washer HE3T когато тя отчете грешка . Ако мига код F2 , тя може да означава, че има по- запушват в помпата за източване . Ако има запушват , той причинява шайбата

Περισσότερα >
Как да спечелим една висулка Light Out на поцинкована кофа

Създаване на полезни предмети от използваните материали помага да запазите тези елементи от депата и създава нови приложения за тях. A висулка светлина , направена от поцинкована кофа ви осигурява с л

Περισσότερα >