Как да се изгради PC Desk

изграждането на вашия собствен компютър, бюро е чудесен начин да се запишете на компютъра мебели. Можете също така да го проектираме точно така, както искате - няма повече да се налага да се побере цялото си компютърно оборудване върху предварително изграден бюро. Хората, които са по-високи или по-кратък от средния могат да персонализират височината на десктопа си . Това помага да се предотврати честите наранявания на повтарящи употреба, които са причинени от използване на бюро, което е твърде ниска или твърде висока. Следвайте тези лесни стъпки, за да изгради PC бюро, което е точно за вас. Нещата ще трябва
мярка Tape
1 1/2-inch дебели дървени плоскости
Saw
Мощност виброшлайф и шкурка
Electric сондажни
Молив
Г-образни скоби <Бразилски> Транспортни болтове
Саморези-винтове
Клавиатура песни
Wood петно ​​
Cloth
лак
Paint четка MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Преценете колко голям искате вашия десктоп, за да бъде. Помислете за всички принтери , скенери и други периферни устройства, които може да искате да поставите на бюрото. Измерете си налично пространство, за да се уверете, че на бюрото ще се побере . Помислете за размера на вашата клавиатура рафт. Това шелф ще седне на пътеки в рамките на работния плот и , когато е необходимо плъзнете навън , така че трябва да бъде по-малка от ширината на бюрото.

2

Изрежете една 1/2-thick дървен панел в зависимост от вашите настолни измервания. Нарежете краката на бюрото си и рафта клавиатура от друг един 1/2-thick панел .


3

Използвайте мощност шлайфмашина за пясък надолу всички отрязани парчета дърво . Започнете с шкурка средни или едри зърна , в зависимост от грапавостта на дървесината . Довършете с шкурка фино зърно , така дървената повърхност е чиста и гладка.

4

Използвайте Г-образни метални скоби за закрепване на краката на работния плот. Поставете скобата срещу дървото и марки на болтови дупките с молив . Използвайте електрическа бормашина , за да отворите в зависимост от вашите маркировки. Закрепете скобите с опорни болтове и затегнете всички ядки . Включете бюрото над да тестват стабилността на краката . Големи бюра ще бъде колеблив и трябва да бъдат укрепени с допълнителни кръстосани парчета. Използвайте винтове за дърво , за да прикачите дълго парче дърво , диагонално на гърба, започващ от ниския край на един от краката до върха на бюрото от другата страна .

5

Поставете парчетата в рафта клавиатура с винтове за дърво . Можете да изрежете допълнително парче дърво за гърба на рафта , така че клавиатурата и мишката не се отстранява чрез плъзване . Завийте песните в долната част на работния плот .

6

Нанесете байц към PC бюрото с влажна кърпа. Използвайте кръгови движения при прилагането на петна и да отида с житото, а не срещу него . Оставете петното дърво, за да изсъхне напълно за една нощ, а след това използвайте четка боя, за да се прилага лак. Нека лак да изсъхне за 24 до 48 часа , преди да използвате бюрото.

Как да се замени Broken Washer Lid Lock една

A горно зареждане перална машина може да има инсталирана ключалка на капака , така че не можете да го отворите , когато шайбата е възбуждащ и предене . Това помага за предотвратяване на наранявания. К

Περισσότερα >
Как да инсталирате бой с пръчки на стола Седалки

боят с пръчки е техника, използвана от производителите на мебели , за да създадете тъкани ракита -подобен външен вид на столове , маси и всяко парче на мебели, които има равна повърхност, за да бъдат

Περισσότερα >