Home & Garden >> у дома градина >> Furniture >> Бюра >> Content

Как да се изгради един изпълнителен Desk

A бюро е един от най -важните части на мебели в офис. Дали това е за домашния офис или офис сграда , вие искате най-доброто, на достъпна цена. Този проект се нуждае от солидна основа в дървообработващи способности заедно с опит мощност - инструмент. Нещата ще трябва
Колони Основен
4 бр 6 ¾ x26 ¼ х ¾ - инчов дъбов шперплат
4 бр 6 ¾ x16x ¾ - инчов дъбов шперплат <Бразилски > 2 бр 26 ¼ x14 ½ х ¾ - инчов дъбов шперплат
7 - инчов база леене ( по избор)
чекмедже Шкафове
4 бр 20 ¾ x29 ¾ х & # xBE ; -инча дъбов шперплат ( крайни панели)
4 бр 16 ½ x29 ¾ х ¾ инча дъбов шперплат ( горе /долу )
1 бр 27 ½ x66x ¾ - инча дъбов шперплат (назад ) е. 2 бр 1x30 - инчов фурнир кантиране
чекмедже Кутии
4 бр 8-7/8x28 ½ инча ( страни)
4 бр 5 ¾ x28x ½ инча ( страни)
4 бр 8-7/8x15 7/16x ½ инча ( кутия отпред и отзад )
4 бр 5 ¾ x15 7/16x ½ инча ( кутия отпред и отзад )
2 бр 11-3/16x28x ½ инча ( чекмедже File страни)
2 бр 11-3/16x15 3/8x ½ инча ( чекмедже File отпред и отзад )
5 бр 14-13/16x27 7/16x ¼ инча ( чекмедже дъна )
2 бр 8-7/8x16 7/16x ¾ - инчови дъб чекмедже фронтове
2 бр 5 ¾ x16 7/16x ¾ - инчови дъб чекмедже фронтове <Бразилски > 1 бр 11-3/8x16 7/16x ¾ - инчов дъб чекмедже пред
Desk Top
1 бр 78x36x1 ½ -инчов ( дъб твърда сърцевина плоча врата )
Iron
Variable обороти
върха винт главата Philips
1 ½ - инчов гипсокартон винтове
Hammer
лепило за дърво
4г завърши ноктите
5 чифт KV пълно чекмедже разширение пързалки
Router маса
¼ - инчов направо малко
2г кутия пирони
1 - инчови гипсокартон винтове
8 бр 1x24 - инчов фурнир кантиране
2 бр 2x80 - инчов фурнир кантиране
2 бр 2x38 - инчов фурнир кантиране
Шлифоване block/100 шкурка
дърпа или копчета за чекмеджета на MarketBook.bg Покажи повече инструкции
пиедестал Base, чекмедже Шкафове и Top

1

Поставете всички материали, от списъка по " пиедестал Base " на работната маса . Нанесете лепило върху краищата на 26 ¼ - инчови парчета , да ги поставят между 16 - инчови парчета и ги закрепете с пирони финала. Поставете двете парчета , които са 26 ¼ x14 ½ вътре в рамки и ги закрепете с пирони финала.

2

Поставете четирите парчета от шперплат , които са 16 ½ x29 ¾ на масата . Това са върховете и дъната на чекмеджетата шкафовете . Инсталиране KV чекмеджето се плъзга във вътрешността на крайните панели , съгласно инструкциите на производителя . Фронтовете на чекмеджето за това бюро ще бъдат изравнени с предната част на шкафовете .


3

Нанесете лепило върху 29 ¾ - инчови краищата на една и я поставете между и на дъното на две от 20 ¾ x29 ¾ инчови парчета ( крайните панели) . Те се задържат с ноктите финала. Поставете още един в горната част на крайния панел и го закрепете с ноктите финала. Повторете с останалите части чекмедже шкаф .

4

Поставете две шкафове от Етап 2 една от друга , така че е 30 инч между тях . Поставете 27 ½ x66x ¾ инча дъбов шперплат (гръб ) в горната част на шкафовете . Регулирайте годни , така че 66 - инчов обратно е наравно с горната и една страна на чекмеджето шкафове .

5

Извадете гърба, нанесете лепило по ръбовете и осигуряване на гърба на шкафовете с чекмеджета гвоздеите финала. Iron на 1x30 - инчов фурнир кант до краищата на гърба. Отчупете излишъкът от нея сгъваеми над долния ръб на шкафа и пясъка излишъкът от ръбовете с опесъчаване блок .

6

настолната поставка , така дъната на чекмеджетата шкафовете са обърнати нагоре . Поставете пиедесталите на дъната на чекмеджетата шкафовете , така че те са наравно с коляното пространство отстрани на шкафовете и срещу гърба. Начертайте линия по периметъра на пиедестал и да ги премахнете . Нанесете лепило вътре в чертежа , сменете пиедесталите и ги закрепете с винтове гипсокартон . Не зенкеровайте винтове гипсокартон .

7

Поставете 78x36x1 ½ - инчов дъб твърда сърцевина плоча на вратата на пода . Това е най- горната част на бюрото. Мярка 6 инча в от краищата на върха и постави на бюрото на тези марки . Промийте върха с предната част на чекмеджето шкафове . Я закрепете към шкафовете с 1 ½ - инчови гипсокартонени винтовете на 6 - инчови центрове. Наем чекмедже кутии и Фурнир Кантиращи

8

Поставете страни на чекмедже кутия , фронтове, гърбове и дъна на масата. Инсталиране на ¼ - инчов рутер малко в настройките на рутера и да зададете оградата на ½ инч. Настройте дълбочината, на ¼ инч. Нарежете ¼ инчов бразда на една от дългите ръбове на всички части на чекмедже кутия . За повече информация относно използването на рутер маси виж " Път Таблица техники и съвети " в раздела за ресурси на тази статия.

9

Нанесете лепило към единия край на две от страните ( 28 - инчови парчета ) , поставете ги промийте в краищата на една 15- 7/16-inch парчета и ги закрепете с пирони кутия . Бъдете сигурни, жлебовете се редят на опашка . Плъзнете един от 14-13/16x27 7/16x ¼ - инчови дъната в каналите , нанесете лепило краищата на двете страни и да осигури още 15 7/16 част на кутията. Повторете това за другите четири чекмеджета. Е.
10

Инсталирайте KV чекмедже пързалки в кутиите на чекмеджетата в съответствие с инструкциите на производителя. След това, поставете на чекмеджето фронтове на масата . Поставете го чекмедже на техните фронта , така че те са изравнени с горната част на предната и равномерно разположени от двете страни . Фиксирайте го с фронтовете с 1- инчови гипсокартон винтове.

11

Поставете един от 24 - инчов фурнир кантиране ивици на една от 20-те ¾ - инчов крайните панели . Дръжте го наравно с върха на чекмедже шкаф . Не позволявайте това да е върху върха. Тя ютия с гореща ютия , за да активирате лепилото. Отчупете излишъкът от нея сгъваеми над долния ръб на шкафа и пясъка излишъкът от ръбовете с опесъчаване блок . Повторете този процес за всички останали фурнир кант . Sand цялата бюрото преди оцветяване.


От:http://bulgarian.98905.com/furniture/desks/1019035254.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.