Home & Garden >> у дома градина >> Furniture >> Бюра >> Content

Как да инсталирате Кенсингтън Клавиатура чекмеджета

Ако компютърът ви пространство часа е затрупана и нечетлив , можете да инсталирате клавиатура тава Kensington . Тавата се монтира под плота и държи клавиатурата на мястото си. Това ще освободи много необходима място на бюрото и ще ви позволи да дръпнете вашия монитор по-близо до ръба на масата, за да се избегне крив и възпалени очи . A клавиатура тава ще ви позволи да скриете клавиатурата , когато не се използва, така че вашият офис ще изглежда чиста и организирана . Нещата ще трябва
бормашина MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Mount на чекмеджето слайдове, които дойдоха с комплекта на поставката на клавиатурата с помощта на винтове и електрическа бормашина . Има две пързалки на тавата, един на всеки край . Всеки слайд изисква две 1/4-inch ламарина винтове, които са включени в комплекта .

2

Поставете скобите върху чекмеджета на желаното място . Това позволява на тавата клавиатура да се монтира 1 1/2 инча до 3 инча надолу от плот . Поставете скобите в подходяща позиция. Прикрепете ги с помощта на 5/8-inch винтове и електрическа бормашина .


3

Поставете тавата клавиатура под плот . Центриране на тавата клавиатура от едната страна към другата . Тавата за клавиатура трябва да се монтира наравно с предната част на плота , така че да е лесно да се извади от слайдовете .

4

Закрепете поставката клавиатура до дъното на плота с помощта на бормашина и винтовете , предвидени в комплекта . Поставете три винта във всяка от четирите монтажни скоби за да осигурите добро съвместно .


От:http://bulgarian.98905.com/furniture/desks/1019035128.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.