Home & Garden >> у дома градина >> Furniture >> Бюра >> Content

Как да премахнете дърворезби Мебели

резби или съкращения , които са били врязани в повърхността на една част от обзавеждането правят пребоядисване много по- сериозна задача. В зависимост от материала и тежестта на щетите , тя може да бъде почти невъзможно да се отстрани напълно вандализма . Въпреки това, там е почти винаги има начин да се направи по-малко тежки. За по-старите парчета на мебели , намери баланс между премахване на грозни петна и поддържане на историческата точност . Нещата ще трябва
Hand самолет
Wood покритие
длето
Router
Фурнир

Покажи повече инструкции
Plane повърхността

1 < р > Plane повърхността на мебелите с много остър ръка самолет , ако резбата е доста плитко. Това ще работи само , ако мебелите са изработени от масивна дървесина ; ако е фурнирован , вие сте сигурни , за да равнина точно през лустрото и да направи проблема по-лошо .

2

Plane цялата повърхност на която дърворезба се отстранява , за да се поддържа дори и тон и да завърши .


3

бои на повърхността с помощта на покритие, което е възможно най-близо до оригинала в цвят, тонус и текстура.


закърпи пространство <Бразилски >
4

Извадете материала до дълбочината на дъното на дърворезба с помощта на рутера . Създаване на жига да се създаде дупка на много точни размери .

5

Направете кръпка от дърво от същия вид и близък цвят мач на материала, от парчето , което ремонт . Размер на пластира точно до дупката ви насочват в повърхността. Залепете пластира в дупката, се уверете, че е поставена правилно , като го докоснете с дървен чук .

6

Plane повърхността на пластира , така че е наравно с повърхността се ремонтира . Този метод е само за сериозни щети , тъй като тя ще остави видими кръпка , но тя ще изглежда по-добре , отколкото грозен графити .

7

Нанесете покритие върху кръпка за да съответства на оригиналния финала.
< Бразилски>
Сменете фурнир

8

Сменете лустрото на повредената повърхност , ако се занимават с фурнирован част от обзавеждането . Ако можете да намерите съвпадение на парче фурнир , това е най-лесният проблем да се определи , както можете да се отстрани напълно проблема.

9

Извадете цялата парче от повредената фурнир от парче на мебели с помощта на остър длето или стъргалка . Остържете или пясък в резултат на повърхността , докато не са отстранени всички следи от оригиналния лепилото. Ако резбата се простира през лустрото в субстрата , попълнете увреждането на субстрата с дърво пълнител.

10

Нанесете ново парче фурнир, съвпадащи възможно най-близо до старата, използвайки високо качество контакт цимент.

11

завърши ново парче от фурнир за да съответства на старото покритие, което остава върху мебелите .


От:http://bulgarian.98905.com/furniture/desks/1019035125.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.