Как да се изгради проста Corner Computer Desk

Повечето стандартни бюра са станали определено остарели и неудобни . Мнозина едва ли достатъчно място за нищо друго освен за домашен компютър . Ъглови бюра решават този проблем, като осигурява два пъти пространството на повърхността , докато се възползват от стая пространство, което в противен случай не се използва . Направете своя собствена основния ъгъл бюро за компютър , за да изпълни и двете си компютър и не- компютърни нужди с пространство, за да пощади . Нещата ще трябва
Мебели клас шперплат
магарета
Hand мощност видяха
лепило за дърво
Дърво бисквити
винтове
отвертка
Disc Сандер
лакове <Бразилски>
Показване повече инструкции

1

Нарежете един единствен правоъгълник от шперплат измерване на пет фута от 3 ​​фута . Използвайте магарета и ръка мощност трион за рязане това парче в половината ширина - мъдър с помощта на правоъгълен линия; тази линия ще се простират на два метра от края на лявата страна до три фута от същия края на дясната страна , създаването на 45 градусов ъгъл нарязани. Когато флип едно от тези парчета с главата надолу и натиснете наклонените ръбове на парчетата заедно, те ще образуват ъгъл от 90 градуса , за да се поберат в ъгъла на една стая .

2

Нарежете шест правоъгълници измервателни 3 1/2 фута от 1 1/2 крака за краката на бюрото . Наем 3

Направете къси дървени ленти за устна бюрото си .

4 <стр.> Сглобете настолни парчета на върха на магарета , използвайки лепило за дърво и дървени бисквити . Нарежете шест до осем слота във всяка ръб на ъгловите страни на настолни парчета , разстоянието между тях равномерно и идентично , така че те ще се подредят , когато се пускат заедно. Нанесете лепило щедро на краищата и в слотовете . Поставете бисквити в слотовете от едната страна преди облицовка на ръбовете с другата страна , плъзгащи бисквитите в място като раздели в слота . Натиснете краищата здраво заедно и оставете лепилото да изсъхне .

5

Линия парчетата устни до ръба на парче бюро, се редят на опашка четирите ленти с бюро краищата на една и съща дължина и позициониране на устните , така че да виси извън ръба на бюрото. Поставете с инчови дълги винтове , управление на винта отвън на прага . Използвайте един винт за всеки шест инча.

6

Lay десктопа с главата надолу на пода за закрепване на краката.

7

Поставете краката с лепило за дърво . Поставете ги върху долната страна на бюрото , вътре в устна. Поставете единия крак от всяка страна на ъгъла на бюрото , в близост до точката . Поставете два крака върху всеки край на бюрото , позиционирането им в краищата на дългите страни , както на външната и вътрешната страна на краката на " L " форма.

8

Завъртете дясната страна бюро до засилване на слепени краката с винтове. Карам винтовете надолу през работния плот в краката . Използвайте най-малко три винта за всеки крак .

9

Sand бюрото с шлайфмашина за диска.

10

Нанесете лак, ако е необходимо , в съответствие с инструкциите на производителя.

Как да се замени един Окачване Spring на Top- Load Frigidaire Washer

Подмяна суспензия пролетта на върха на празен Frigidaire пералня следва същата процедура, както всяка друга най- натоварване машина. Основната разлика е в начина на пералната машина идва , освен да на

Περισσότερα >
Как да се изгради Doll Мебели

Няма нужда да се харчат пари за кукла мебели , защото можете да направите своя собствена с евтини материали и се наслаждавайте на чувство на удовлетворение и часове забавление го създават . Преди да х

Περισσότερα >