Home & Garden >> у дома градина >> Furniture >> Бюра >> Content

Как да спечелим една Desk от Pipe

Pipe е надежден материал, че всяко физическо лице може да се включи в един интериорен дизайн за по-модерен и индустриален вид. Водопровод работи изключително добре за мебели поради своята здравина и издръжливост . За да се създаде надеждна работна площ , помислете за използване на тръби като системата за подпомагане на бюро. На бюрото отнема по-малко от един час, за да се направи , но това ще продължи да предоставя атрактивна и надеждна работна зона в продължение на много години . Нещата ще трябва
One 1 1/4-inch права тръба , на 58 инча дължина
Four 1 1/4-inch прави участъци на тръбите , 11 1/2 инча дължина
Четири L61 -7 фланци , 1 1/4 инч
Six L 10-7 един сокет чай, 1 1 /4 инча
Осем един 1/4-inch правите тръби , дълги четиринайсетинча
лист от шперплат , 1 инч дебелина , 25инча широк и 60 см дълъг
лента водопроводчик е. Box 3/4-inch винтове
бормашина
Phillips свредло

Покажи повече инструкции

1 < р > Поставете шперплат върху плоска повърхност. Поставете един фланец във всеки ъгъл . Линия на външните страни на фланеца с външните ръбове на шперплат за плътно прилепване . Карам един 3/4-inch винт през всяка дупка във всеки фланец да ги осигуряват на шперплата .

2

Увийте лента водопроводчик около края на тръбата и завийте един 14 - инчов прав участък на тръбата във всеки фланец . Продължи да се превърне тръбата , докато не се постигне сигурно прилягане .


3

Увийте противоположния край на 14 - инчов тръбата с лента водопроводчик , и завийте едно единично гнездо чай в края на всяка тръба. ТЕЕ трябва да се изправи на крака на противоположната страна на 25 - инчов шперплат ръба. Избягвайте лице към краката на 60 - инчов ръб , като поставяне на барове тук ще се намесва с поставянето на стъпалото .

4

Увийте единия край на останалите четири секции на 14 - инчов права тръба с лента водопроводчик . Поставете този край в отвора на дъното на гнездото чай . Продължи да се обърне , докато не сте в състояние да го направят повече.

5

Обвийте края на един 11 1/2-inch права тръба с лента водопроводчик и завийте края на тръбата в отвора на гнездото чай изложение другия крак . Продължи да се обърне , докато не сте в състояние да го направят. Опаковайте всички отворени краища на четирите 11 1/2-inch прави тръби с лента водопроводчик .

6

Завийте гнездо чай върху две 11 1/2-inch тръби във всеки край на бюрото. Това ще осигури на страничните краката един с друг и да се създаде по-силна изчакване.

7

Увийте двата края на 58 - инчов права тръба с лента водопроводчик . Поставете единия край на всяка от изход за отворен чай завършва в центъра на бюрото база. Туист на тръбата , докато вече не са в състояние да се обърне . Това ще осигури страни на краката един с друг и да се създаде надежден повърхност.

8

Флип над структурата на бюрото и тя почива на четирите тръби краката.


<Бразилски >

От:http://bulgarian.98905.com/furniture/desks/1019034995.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.