Home & Garden >> у дома градина >> Furniture >> Бюра >> Content

Можете ли да използвате стара Desk като Vanity

? Рекултивирани суетите са гореща стока в продължение на много дизайнери и собственици на жилища . Възможността за създаване на парче един - на-а - вид е привлекателен и просто изисква ресурсите и внимателни око да забележи дясното парче да се променя предназначението . Когато правите суета , всяко парче , като маса или бюро , може да се променя толкова дълго , тъй като има достатъчно пространство, за да подслони мивка отгоре и водопровод долу. Предимства


Чрез използването на един стар бюро като суета , имате удовлетворяване на вземането на екологично - съзнателен избор дизайн за вашия дом. Вместо старата бюрото отправи към депото , то сега има практическа цел и имате парче, което никой друг няма .


Намиране на парче

Ако не вече притежавате един стар бюро да се преобразува в суета , редица места като бълха пазари , антикварни магазини, спасителни магазини, имоти продажби или общностни канали като добра воля са идеални места, за да гледат . Чрез закупуване на изхода по този начин, може да се намери добра сделка. Не пренебрегвайте и онлайн магазини , също. Внимателно се претеглят предимствата и недостатъците на не виждат парче в лице . Продажба и Наем Промени

След намирането на парче , следващите оценки, за да са там, където да поставите Реновираното суетата и дали краката бюро трябва да бъдат нарязани за най-добра височина. Средната височина на конвенционалните вдлъбнати мивки за баня е 32-36 инча, което е добра височина за възрастни , за да мият ръцете си и си мият зъбите . За да инсталирате даден кораб мивка вместо вграждане мивка , височината брояч ще трябва да бъде по-ниска . Размерите на кораба определят как много по-ниска .


Водопроводни в

Ако Реновираното Суетата е в една и съща или много непосредствена близост до стария суетата , на съществуващата водопроводна арматура следва да се впише адекватно. Консултирайте се с водопроводчик , ако парче се поставя на ново място . Ако бюрото е бил променен по височина , повечето захранващите линии са гъвкави и достатъчно, за да се настанят промените дълги , но закупуване на нови мебели могат да бъдат необходими . Естетически , да бъдат подготвени за водопровода да бъде изложен , тъй като повечето бюра са отворени на дъното има предвид, че традиционната суета обвива хардуер зад врати.


От:http://bulgarian.98905.com/furniture/desks/1019001048.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.