Как да спечелим една Desk Bigger

A -голяма бюро може да ви даде повече пространство за разпространение на вашите книги и документи , докато работите . Ако ви харесва сегашната си бюро и просто искал да е по-голям , лесно можете да разширите размера на бюрото си на ширината и дълбочината , която искате. Помислете за размера наистина искате и ако имате нужда от допълнително място за съхранение или файлове. Ако имате стая , за разширяване на бюрото е проста конструкция. Нещата ще трябва
мярка Tape File
кабинет (по желание )
бормашина
винтове
Orbital Sander
Stain
Завърши MarketBook.bg: Покажи повече инструкции <Бразилски>
1

Измерете размера на работния плот , който искате да използвате. Ако искате да добавите допълнителна възможност за складиране или подаване , помислете за поставяне на картотека на една или двете страни на бюрото си и да направи своя настолен достатъчно голям, за да обхване цялата бюрото и шкафовете . A картотека е обикновено малко под височината на стандартен десктоп.

2

Нарежете си кабинет клас шперплат до размера, който искате . Повечето магазини за подобрения в дома ще режат дървото за вас , без заплащане . Използвайте по-малка степен от дърво , ако имате намерение да рисува отгоре.


3

Поставете кабинет и бюро една до друга . Премахнете всички топ чекмеджета . Ако вашият файл кабинета не е на същата височина като вашия работен плот , нарязани и се добавят малки дървени блокове, които са на подходяща височина . Пробийте чрез вашия шкаф отгоре и дървени блокчета. Определете вашата тренировка , така че ще пробия само чрез 1/2 от дебелината на новия си топ дърво. Пробийте пилотни дупки в долната страна на шперплата в местата за винтове .

4

Screw чрез кабинета на файла, блокове и по средата в долната част на новия върха. Завийте най-малко четири винта на картотека . Завийте из стария десктоп наполовина в долната част на новия върха. Завийте най-малко четири винта на работния плот. Използвайте шест или осем за допълнителна сигурност .

5

Sand вашия работен плот с шкурка . Sand използване на шкурка със средно фина шкурка песъчинки . Багрило вашия работен плот с байц , четка и парцал. Отстранете излишното количество и да позволи на петното да изсъхне. Завърши чрез пръскане на покритие спрей палто проектиран да работи с вашия петно ​​продукт. Нанесете няколко слоя за един хубав финал. Оставете всеки слой да изсъхне преди да нанесете следващия слой .

Как да Отстраняване на Sears съдомиялни оптичен сензор

Сиърс съдомиялни машини са проектирани с редица функции за безопасност , включително оптичен сензор, който предотвратява уреда от тичане , ако вратата не е напълно затворена. Тази функция за безопасно

Περισσότερα >
Как да тапициране Трапезария стол Седалки

Не е необходимо да се замени места за хранене , които са облечени в тънки. Претапициране е икономичен начин да запазите вашите мебели или просто да създадете нов външен вид. The New England институт п

Περισσότερα >