Home & Garden >> у дома градина >> Furniture >> Бюра >> Content

Как да спечелим една Скромността Panel за Desk

A скромност панел покрива долната предната част на бюрото , за да прикрие долната половина на лицето, седнал зад бюрото . Можете да се заключва панел, за да отстрани на бюрото с метални скоби и винтове за дърво на разположение в магазини хардуер . Модернизирането на едно бюро с скромност панел изисква точни измервания. Ако не можете да намерите един панел в правилната големината на двора дървен материал или магазин подобрения в дома си , използвайте електрически инструменти за рязане на дърво до необходимите размери . Нещата ще трябва
мярка Tape
Pencil
Circular Wood панел
видях
очила
Dust маскират
Работа пейка
Шкурка
L -образна монтаж скоби и хардуер
отвертка

Покажи повече инструкции в
1

мярка педя между двете страни на бюрото с ролетка , държани до вътрешния край на всяка страна. Напишете височина от долния ръб на бюрото на пода или най-близко до пода , както искате да се покрие със скромност панел.

2

Mark дървото с молив и ролетка да изготви очертанията на панела скромност, която обикновено ще бъде във формата на правоъгълник. Използвайте различни дърво, което съответства на бюрото.


3

Изрежете скромност панел с циркуляр , докато носите очила, за да предпазите очите си от стърготини . Носете маска , за да се избегне вдишването летящи дървесни частици.

4

Sand ръбовете на панела, ако е необходимо , с лист шкурка.

5

пасват на Test скромност панел като задържите парче в желаното положение на бюрото. Маркирай точките за закрепване с молив ; Например , можете да използвате две скоби към левия ръб на панела и два отдясно .

6

Прикрепете скромност панел към вътрешната страна на предната част на бюрото с Г-образни скоби. Единият край на скобата се свързва с края на скромност панел с винт и другия край на скобата се прикрепя към вътрешната стена или подкрепата на бюрото с един винт.

От:http://bulgarian.98905.com/furniture/desks/1019001018.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.