Home & Garden >> у дома градина >> Furniture >> Бюра >> Content

Как да се обличаш една Desk

Бюра не трябва да бъде скучен или утилитарно част от вашия офис декор. Тя Смърч с няколко прости стъпки. Можете да се обличаш бюрото в офиса си по време на работа , или да го използвате в дома си, като акцент парче. Където и да е , да я направи лично с използването на снимки и доставки , които повишават бюрото отвъд просто нещо, което да се използва . Нещата ще трябва
Шкурка
боя
Paintbrush
Pen притежател
Визитници
Calendar бюро зададете
снимки в рамки
Plant , живеят или изкуствен <Бразилски > Lamp MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
е. 1

Paint бюрото. Вие не може да бъде в състояние да персонализирате офис бюро, но можете да нарисува една дървена у дома в един уикенд . Изберете цвят , който съвпада с декор на стаята , както и покриване на всякакви убождания и драскотини старата бюрото могат да имат . Sand бюрото добре, за да се премахне старата боя или петна преди боядисване . Ако не искате да боядисате цялата бюрото , помислете за добавяне на цветни петна в чекмеджетата на бюрото или боядисване граница около върха бюро.

2

Разчистете безпорядъка върху бюрото. Много от безполезни документи и дрънкулки ще направи всяко бюро поглед наркоман . Изхвърлете всички ненужни документи или разписки , и направи хартия тежести , допълнителни писалки или гумени ленти и кламери .


3

Покупка декоративна бюро набор да държи химикалки , визитки или календарни подложки . Не само, че тези комплекти полезни , те ще направят вашата бюро изглежда по- привлекателна. Кожен бюро комплекта изглеждат особено шик и изискани .

4

Въвежда се едно или две снимки . Те трябва да са в декоративни рамки и изобразяващи любим човек, домашен любимец или любимия локал.

5

Добави растение до ъгъла на бюрото си . Ако имате затруднения с поддържането на растителна жив , използвайте изкуствена един . Не само ще го обличам бюрото си , той може да помогне за повдигане на настроението ви .

6

ями офис лампа , и използвайте Dressier настолна лампа можете да намерите в хола . Използвайте един , който съвпада с вашата стая декор.


От:http://bulgarian.98905.com/furniture/desks/1019000993.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.