Home & Garden >> у дома градина >> Furniture >> Бюра >> Content

DIY Конвертиране на Китай Шкаф в маса

Закупуване на нови мебели може да изглежда разточителство, особено ако имате други парчета, които не използвате, съхранявани в мазе или таван. С малко креативност, парчетата, които вече имат могат да станат на парчета, от които имате нужда . Само защото мебелен магазин продава парче описан като Китай кабинет , това не означава, че трябва да го използвате по този начин. С няколко адаптации , че старият шкаф Китай може да се превърне шкаф стил бюро , в което да се скрие всичките си офис обекти на . Нещата ще трябва
3/4-inch шперплат
Таблица видяха
Ролетка
Drawer планер система
Hole видях MarketBook.bg: Покажи повече инструкции в
1

Изберете Китай шкаф , който има сандък с врати , които се отварят широко . Отворете вратите напълно , и премахнете всички вътрешни разделители и аксесоари.

2

Направете тава клавиатура . За да направите това , отрежете парче на 3/4-inch шперплат , който е малко по-тесен , отколкото на дъното на сандък зоната на Китай кабинет и половината му дължина. Измерете ширината на дъската в дъното на сандъка , и приложете следите на системата за чекмедже планери по левия и десния край близо до предната част. Инсталирайте колесни парчета от системата на планер на левия и десния ръб на шперплата , и отговарят на колелата в релсите , така че шперплат , сега поднос клавиатура, пързалки и излиза лесно.


3

Нарежете един или два отвора в задната част на шкафа сандъка с дупка трион. Направете дупки в долната част на задната стена , така че да могат да се хранят кабели през тях и включете кабелите в околните обекти стенни .

4

Заменете една от най -високите рафтове , така че да има място за високоговорителите на компютъра , вашата уеб камера и други аксесоари. Поставете вашите компютърни компоненти в бюрото , монтирането на монитора зад тавата клавиатура . Попълнете чекмеджетата на шкафовете с писалки, хартия и други предмети , свързани с настолни .


От:http://bulgarian.98905.com/furniture/desks/1019000935.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.