Home & Garden >> у дома градина >> Furniture >> Бюра >> Content

Как да спечелим една Desk и Media Stand

Ако сте като твърд време намирането на бюро, което да отговаря на вашите специфични нужди, с гише и да започне да мисли за изграждане на нещо си . Когато изграждането на вашия собствен мебели , можете да я персонализирате, колкото искате чрез добавяне на допълнителни функции, като например багажник на носители за съхранение . Рейка комбинация бюро и носители за съхранение A е идеалното решение за стая с ограничено пространство и е сравнително прост проект , че повечето собственици на жилища са способни сами по себе си на работа. Нещата ще трябва
Ролетка
3/4-inch шперплат
Таблица видях
4 - от -4 - инчов твърда
2 - от -4 - инчов твърда
Wood лепило
2 - инчови винтове за дърво
3 - инчови винтове за дърво
1/2-inch шперплат
Nail пистолет
1 - инчови винтове за дърво
Wood Filler
Fine - зърно шкурка
Paint или петна
Clear лак или полиуретан MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
Парцели бюро

1

Измерете пространството , където планирате да поставите бюрото си , за да определяне размерите на бюрото му . Измерете дължината на стената за дължина на бюрото и от стената за ширината . Мярка от пода да намерите идеална височина за бюрото.

2

Нарежете лист 3/4-inch шперплат към дължината и ширината измерения с помощта на таблица трион. Този лист от шперплат служи като вашия работен плот. Изрежете четири парчета с еднаква дължина от 4 - от -4 - инчов твърда до желаната височина на бюрото , минус 3 /4 инча , за да служи като краката на бюрото си .


3

Поставете десктоп апартамента на земята с главата надолу . Изрежете четири парчета на 2 - от -4 - инчов твърда дървесина за изграждане на рамка за подкрепа на бюрото. Отрежете две парчета от твърда дървесина с продължителността на бюрото , минус 2 инча , и две парчета на ширината на бюрото , минус шест инча . След монтажа , краищата на рамката трябва да бъде около 1 инч от краищата на бюрото целия път .

4

Прилагане на капка лепило за дърво една от тесните страни и на двете дълги парчета от 2 - от - 4 -инчов твърда . Особеното положение на тези от долната страна на бюрото. Поставете тези парчета успоредно с по-дългите страни на десктопа около 1 инч от ръба на двете страни . Закрепете табла в място от петите заковаване 2 - инчови винтове за дърво през средата на дъските в долната част на работния плот на всеки 4 до 6 инча.

5

Нанесете капка лепило за дърво , за да един тесен ръб на всички кратки 2 по 4 - инчови дъските. Ги Sandwich между краищата на две току-що инсталирани , за изравняване на външните ръбове . Закрепете табла в място от петите заковаване 2 - инчови винтове за дърво през средата на дъските в долната част на работния плот на всеки 4 до 6 инча. За допълнителна сигурност , карам 3 - инчови винтове за дърво през външната страна на по-дълги дъски в дебелината на по-кратки съвети .

6

Застанете на четири крака ( 4 - от -4 - инчови ) в изправено всеки един от ъглите във вътрешността на правоъгълна рамка сте инсталирали . Ръбовете на краката трябва да се изравни с вътрешните ръбове на рамката . Подсигурете краката на място от петите заковаване 3 - инчови винтове за дърво през краката в долната част на бюрото и в правоъгълна рамка. Карам винтове за дърво през 2 - от -4 - сантиметрови плоскости на дървените крака , както и за допълнителна подкрепа.

7

Flip бюрото , за да я да стои на краката си . Използвайте измерване на лента , за да се определи идеалната височина и дълбочина за багажник на носители за съхранение , за да бъдат инсталирани на работния плот. Ако имате намерение да се съхранява DVD-та , рафтовете на стелажа трябва да бъде най-малко 8 инча височина и 6 инча дълбоки . За CD-та , рафтовете трябва да бъде най -малко 6 инча височина и 6 инча дълбоки .
Парцели и Поставяне на носители за съхранение Rack

8

Нарежете два листа 1/2 - инчов шперплат за дължина и дълбочина измерения на вашия багажник за горните и долните панели за съхранение на носител . Изрежете още два листа 1/2-inch шперплат до желаната височина и дълбочина на страничните панели . Нарежете допълнително парче на 1/2-inch шперплат с помощта на измервания на дължина и височина , за да служи като на задния панел за вашия багажник носители за съхранение .

9

Задайте две странични панели в изправено положение на най-дългия тесен ръб , успоредни една на друга . Поставете горната и долната част на панелите в двата края на страничните панели , за изравняване на външните ръбове , за да завършите с правоъгълна форма . Карам ноктите от пистолет за пирони чрез горните и долните панели в страничните панели да осигури рамката.

10

Поставете апартамента задния панел в горната част на правоъгълна рамка просто сглобени. Я закрепете на място от шофирането нокти от пистолет за пирони през задния панел в дебелината на горната, долната и страничните панели по целия път около рамката.

11

Измерете и отбележете позицията за всеки рафтове , които искате вътре в багажник на носители за съхранение . Нарежете листа 1/2-inch шперплат до размер , използвайки измервания на дължина и дълбочина на кадъра. Плъзнете рафтовете на мястото си и да им осигури по шофиране ноктите от пистолета на ноктите чрез страничните и задните панели в дебелината на рафтовете.

12

Задайте багажник за съхранение на носител на върха на работния плот , за изравняване ръбовете му с гърба и отстрани на работния плот . Прикрепете стойката за съхранение от шофиране 1 - инчови винтове за дърво през дъното на рафта за съхранение в работния плот. С помощта на винтове , а не оръжието нокти , вие ще бъдете в състояние да премахне багажник за съхранение , ако решите .

13

Напълнете всеки пирон или винт дупки с дърво пълнител и го оставете да изсъхне напълно. Sand я гладка с дребнозърнеста шкурка.

14

Paint или оцвети бюрото и медии багажник за съхранение , както вие желаете . След като сте готови , да обхваща цялата повърхност на бюрото с палто от ясно лак или полиуретан да я направи по- издръжлив и водоустойчив .


От:http://bulgarian.98905.com/furniture/desks/1019000877.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.