Home & Garden >> у дома градина >> Furniture >> пелени >> Content

Как да се чисти мухъл От Couch

Мухъл може да има ужасен мирис и рушат вашия диван . Ако вашия диван е бил изложен на влага , мухъл може да се превърне в истински проблем. Мухъл се нуждае само правото размер на температура , влага , кислород и хранителни вещества , за да растат . То може да има отрицателни ефекти върху здравето ви . Хората, които са били изложени на мухъл са показали алергични реакции , дихателни проблеми и инфекции . Да се ​​отървем от мухъл на дивана може да попречи на тези проблеми. Нещата ще трябва
Защитна маска за лице
Broom
Vacuum
Water
Измиваща
Bleach
Спондж
Cloth
Разрежда алкохол
Color- безопасно белина на MarketBook.bg Покажи повече инструкции

1

Махни хлабав мухъл чрез изчеткване на дивана с метла . Вие може да искате да направите това на открито. Носете защитна маска за лице , така че да не се вдишва в плесенни спори .

2

Използвайте HEPA -сертифицирани вакуум за почистване на засегнатата област на дивана и да суче, спорите мухъл . Изхвърлете вакуум чанта , така че мухъл не расте там по-късно .


3

Смесете вода с малко препарат. Добави цвят - безопасно белина ако препарат , който използвате не съдържа амоняк.

4 Използвайте чиста гъба.

гъба плесенясал района леко със сместа за вода и почистващ препарат .

5

Избършете мебелите с влажна кърпа , която е била потопена в разреден алкохол ( една чаша денатуриран алкохол до една чаша вода) ако матрицата остава . Можете също да опитате хлор белина смес ( ¼ чаена лъжичка белина и една чаша вода) . Ако вашия диван е всеки цвят , но бяла , използвате цветен- безопасно белина ; дори и тогава, да го тествате първо на скритите места на дивана , за да видите , ако това се отразява на цвета на плата на дивана .

6

Подсушете дивана. Поставете го в силно проветриви помещения, където той може да изсъхне бързо, в рамките на първите 24 часа . Това ще предотврати мухъл от нарастващата обратно .


От:http://bulgarian.98905.com/furniture/couches/1019034916.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.