Home & Garden >> у дома градина >> Furniture >> пелени >> Content

Как да се грижим за кожени дивани

A кожен диван е здрава и сравнително лесно да се грижи за , обаче собственикът трябва да се грижи , когато се прилагат продукти за почистване . Използването на продукт , който не е подходящ за кожа може да го съсипе . Ако имате деца или домашни любимци , може да се наложи да почистите вашия диван на регулярна основа, за да се отървете от петна. Различни техники трябва да бъдат използвани за отстраняване на различни видове stains.Things ви е нужно
памучни кърпи
Soft парцал
Leather климатик
Hairspray
талк на прах в
Покажи повече инструкции
General Cleaning

1

Поръсете си кожен диван със суха, мека памучна кърпа на всеки няколко дни, за да се отървете от прах и трохи . Никога не използвайте абразивни кърпа или четка върху кожа .

2

Deep почистване на кожен диван на всеки няколко седмици, за да се отървете от прах и мръсотия . Разтрийте малко сапун в кожата с влажна , мека кърпа . Не използвайте овлажняващ мокър парцал , тъй като това ще остави вода марка . Избършете кожа сухо с чиста кърпа .


3

Нанесете дълбоко климатик формула , специално формулиран за завършен кожа . Следвайте указанията на производителя .


Премахване Специфични Петна

4

спрей петно ​​мастило с лак за коса и го подсушете .

5

Blot на грес марка внимателно с чиста кърпа. Поръсете талк на прах на върха на марката и я оставете за няколко часа , преди да го избършеш внимателно .

6

Избършете кръвни петна с влажна , мека кърпа и оставете кожата да изсъхне естествено . Същият метод може да се използва за петна от урина домашен любимец .


От:http://bulgarian.98905.com/furniture/couches/1019034644.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.