Home & Garden >> у дома градина >> Furniture >> столове >> Content

Poang Стол Инструкции

Председателят на Poang се произвежда от Ikea , и като повечето Икеа мебелни продукти, трябва да бъдат монтирани от потребителя . Въпреки люлеещ стол дизайн на стола , тази част от обзавеждането е относително лесно да се съберат. Използване на ключ гаечен ключ Allen и предоставените винтове , може да се събере този стол от себе си в рамките на няколко минути плоски . Нещата ще трябва
Алън ключ гаечен ключ

Покажи повече инструкции

1

Свържете горната и долната рамка на стола чрез вмъкване на черни винта в отворите , разположени на рамката на стола. Поставете останалите два винта от другата страна и да им се осигури с помощта на ключ гаечен ключ Allen .

2

Прикрепете структурата на крака заедно с използване на четири дълги винтове . Поставете двете дървени греди в своите места , разпределени между извити крака . Затегнете ги на място с помощта на ключ гаечен ключ Allen .


3

Прикрепете стол рамката и касата на крака заедно с използване на четири къси винтове. Винтовете придават където седалката отговаря на крака и по средата на гърба на стола. Виж за съответните дупки. Използвайте ключ гаечен ключ Allen да ги закрепете на място.

4

Сложете на стола възглавницата Poang и прикрепете Velcro лента , за да го държи на място .

От:http://bulgarian.98905.com/furniture/chairs/1019034158.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.