Home & Garden >> у дома градина >> Furniture >> столове >> Content

Как да спечелим една Обзаведена Cushion

Независимо дали сте прави нов възглавница да се вмести в рамката на седалката или тапициране съществуваща възглавница , кутия - ръб монтирани възглавница изисква точно измерване , така че да пасва плътно в очертанията на стола. Използвайте пяна в желания от вас твърдост и дебелина при вземане на възглавницата , и използвайте атрактивен твърди или шарени плат за покритието , така че изглежда привлекателно . Използвайте устойчиви на атмосферни влияния калъфи за възглавници , поставени на открито. Обзаведени възглавници са лесно да се направи и изискват само основни познания за прости техники на шиене. Нещата ще трябва
Ролетка
висока плътност пяна
Fabric
Ножици
Marker
Ruler
Шевни машини
Прави щифтове
Needle
Промушете MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Измерете дължината, дълбочината и ширината на подложката на седалката да се определят размерите на пяната. За да бъде вградена възглавница, покупка пяна , която измерва 1/2-inch по-малък от габаритните размери на стола .

2

Поставете плата за покриване на работната маса . Намажете го с ръката си, за да се отстранят всички гънки . Измерва се и се нарязва две дължини на плат за горната и долната част на капака , които се измери ширината на възглавницата от дълбочината , и добавете 1-1/2 инча да позволи шевове така е монтиран на капака .


3

Изрежете две дължини на материя, която се измерва дължината на възглавницата е от необходимата дълбочина , и добавете 1-1/2 инча за шевовете . И двете тези дължини служат като ъглови планки на корицата --- платовете , които държат страните заедно и дават дълбочина на възглавницата .

4

Mark 5/8 инча надолу от краищата на плата за горната и долната страна на възглавницата . Разширяване на марката за да начертаете права линия над всяка страна.

5

Pin както ъглите на меха заедно, за да образуват една линия , съединяваща десните страни заедно. Зашийте краищата 5/8 инча навътре от ръбовете да се присъединят към двата края на плата заедно.

6

Pin меха към тъканта, за горната част на възглавницата , като се използва линейният щифтове . На срещата на ъглите на двете парчета плат . Зашийте по линия 5 /8 инча навътре от периметъра на плата .

7

Pin долния ръб на меха около външния ръб на плата за долната част на капака на възглавница . Подравняване на външните краища на двете парчета плат и шият меха до дъното на възглавницата директно по линии на разстояние 5/8 инча от ръба . Оставете голям 20 - инчов отвор от едната страна .

8

Поставете пяната възглавница в капака през отвора . Използвайте приплъзване бод да шият затвори 20 - инчов откриването на ръка.


От:http://bulgarian.98905.com/furniture/chairs/1019034042.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.