Home & Garden >> у дома градина >> Furniture >> столове >> Content

Как да се измери един стол за Тапицерия Material

Re- обхващащ един стол е един от начините за съживяване на външния вид на една стая и донесе повече цвят за вашия декор . Преди да можете да reupholster един стол , обаче , ще трябва да знаете как да се измери един стол за тапицерия материал, така че знам колко плат трябва да се купуват . С количеството на плат необходимо решен , можете да пазарувате за тапицерията ви харесва, и да сравняват цените между тъкани , за да получите най-добрата сделка . Нещата ще трябва
мярка Tape
Calculator MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Махни възглавницата на седалката от стола , ако е възможно. Измерете дължината на седалката , както и височината или дебелината на възглавницата . Умножете едновременно от дължината и измервания на дебелината на две. Добави двете измервания заедно.

2

Мярка около кресло с започвайки от външната страна на стола , където започва тъканта на ръка и продължи през рамото до точката, където тъканта на ръката завършва по протежение на вътрешната страна на седалката на стола . Измерете ширината на рамото на стол по фронта през широката точка . Умножете всеки един от тези номера, като две и след това се добавят заедно , както добре.


3

Измерете височината на стола по протежение на гърба на стола от върха до най-ниската точка, която е тапицирана . Някои столове ще бъдат тапицирани към пода , докато други могат да се състоят от мека тялото с дървени крака .

4

Измерете височината на опора за гърба възглавница от върха на стола до точката, където той отговаря седалката на стола. Измерете дълбочината на тъканта на седалката , която лежи под възглавницата , от задната част на седалката към предната част на стола , или другата страна на възглавницата си от задната към предната страна , ако тя не е подвижна .
<Бразилски > 5

Измерете височината на стола по фронта от най-ниската част на мека повърхност нагоре към мястото, където той отговаря на възглавницата или тъканта, на която лежи под възглавницата .

6

Добави всички измерванията от всяка стъпка, заедно да излезе с обща сума от плат в инчове . Разделете този брой с 36 за преобразуване на общото измерване на дворове.

7

Изберете 54 - инчов тапицерия дом декор плат в един модел , цвят и стил , който апартамента стаята си. Закръглят ярда от плат , необходима за следващото ½ - ярд да се даде възможност за грешка и да имат отрязана тъкан на тази дължина.


От:http://bulgarian.98905.com/furniture/chairs/1019033992.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.