Home & Garden >> у дома градина >> Furniture >> столове >> Content

Как да се ремонтира Rip в Кожен

A Кожен може да бъде достояние на един човек или на стол , всеки у дома се опитва да вземете . Комфортът и трайността това важна част във всяка холова гарнитура прави . Една сълза в стол с регулируема облегалка , не трябва да бъде по пътя към своята гибел. Повечето производители на кожени мебели използват подобни цветове, зърна и степени на кожа . Една малка сълза могат да бъдат ремонтирани у дома с помощта на комплект за поправка на кожа и няколко други инструменти. Нещата ще трябва
Малка четка
Остри ножици
Кожен комплект за ремонт
мярка Tape
Linen плат скрап
пинцети
Fabric лепило
Масло нож
Blue бояджийска лента
Шивашки тебешир
Памучен тампон
Алкохол
Leather пълнител
меки кърпи
Liquid цвят кожа
Leather Полски MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
< Бразилски> 1

Измий скъсания областта на стол с регулируема облегалка . Скосен чист край около сълзата . Закупуване на комплект за поправка на кожа , която има една кръпка в един и същи цвят , тегло и зърно от кожа вашия релакс на . Проверете, за да видите на комплекта има кожен пълнител и бутилка цвят.

2

Измерете отвора в кожата. Изрежете под- кръпка от плата. Изрежете плат пластира до размер, който е 1/2 инча по-голям от отвора . Дори ако дупката е малка , не правят под- кръпка по-малко от един инч квадрат.


3

Отворете плат лепило и пуснете тънка капка лепило по ръбовете на подводницата - кръпка . Хванете кожата с пинсетата и го вдигне достатъчно, за да се плъзне под- кръпка под дупката. Не позволявайте да докосне кожата , докато не са го повален под кожата . Тя Изгладете с нож масло .

4

Press кожата надолу върху под- кръпка . Поставете лента синята художника над дупката . Изчакайте лепилото да изсъхне. Извадете кожа пластир от комплекта. Завъртете пластира отново и се очертаят точните измервания на дупката върху кожата с тебешир . Нарежете кожа пластир.

5

Покрийте долната страна на кожа пластира с плат лепило. Дръж го с пинсетата и внимателно поставени в върху под- кръпка директно в дупката. Поставете синя лента върху пластира и изчакайте да изсъхне.

6

Махнете лентата и проверка, за да се уверете, че лепилото е сухо . Издърпайте в пластира внимателно, за да се уверите, че не е хлабав . Навлажнете памучен тампон, напоен с алкохол и избърше и лепило остатък върху кожената пластир. Да не се насити с алкохол.

7

Отворете пълнител кожа и да го прилага пестеливо да има пукнатини , които показват между пластира и оригиналната кожа . Нека да изсъхне и нанесете още един палто , ако продължавате да виждате пукнатини. Разтрийте далеч запълващи остатъци с чиста и суха кърпа.

8

Отворете цвят течност кожа и боя от ръба на кожена кръпка навън в оригиналната кожа , смесване на пластира в оригинала. Нанесете възможно най-много палта , колкото е необходимо да се направи пластир стане незабележим . Нека боята изсъхнат през нощта . Полски и баба кожа .


От:http://bulgarian.98905.com/furniture/chairs/1019033949.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.