Home & Garden >> у дома градина >> Furniture >> столове >> Content

Как да направим един председател гъба

Създаване на чудесата в задния си двор или оживи спалнята на детето с отровни гъби . Тези изпражнения, предназначени да наподобяват гъби , са вдъхновени от приказките , като например класическия книгата и филма " Алиса в страната на чудесата . " Отровни гъби имат един пън вместо на четири крака, и са най-често кратко на ръст . С пън и списък с инструменти от местен магазин занаят , можете да създадете игриво среда и функционално място да седне . Нещата ще трябва
винтове Tree пън в
Пробийте
15 - инчов диск на дебел шперплат
13 - инчов диск на дебел шперплат
Foam
Electric нож
Batting е. 6 - инчов дебела пяна
Staple пистолет
Red чувствах
Акрил боя ( сиво и бяло ) четка
Paint MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
е. 1

Залепете парче от шест - инчов дебела пяна с 15 - инчов кръг от шперплат. Пяната трябва да покрие цялата парче шперплат. Използвайте електрически нож, за да оформят пяната в купол.

2

Cut вата в кръг , че има шест - инчов голям обиколка от шперплат . С купол обърната надолу , щапелни вата към долната страна на шперплата и увийте бори около обиколката на шперплата и скобата на място.


3

Поставете голямо парче червено чувствах ( около 30 инча) под купола , с купол все още надолу. Увийте пяната плътно около купола и скобата на място в долната страна на шперплата . Отрежете излишната тъкан.

4

Flip дясната страна купол седалка и рисува големи бели точици върху червения чувствах да прилича на гъба . Оставете да изсъхне .

5

Paint 13- инчов диск от шперплат сиво. Оставете да изсъхне .

6

Пробийте дупка в центъра на 13 - инчов шперплат диска и в долната част на 15 - инчов шперплат диска. Прикрепете две с винтове.

7

Пробийте повече дупки в долната част на 13 - инчов диск и съвпадащи дупки в горната част на пъна и приложете седалката на купол да пъна . <Бразилски >

От:http://bulgarian.98905.com/furniture/chairs/1019033845.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.