Home & Garden >> у дома градина >> Furniture >> столове >> Content

Как да се изгради един Log председател

Logs са добри за вземане на много неща , столове сред тях. Ако искате да направите свой собствен дневник стол , вие трябва да бъдете готови за някои упорита работа. Действителното развитие на процеса на вземане на стола е доста проста , но въоръжени с брадва и оформянето на дървото може да бъде физически взискателни. Ако все пак решите да се изгради свой ​​собствен дневник стол , се уверете, че имате време да се посвети на такъв проект и много достъпно дърво. Нещата ще трябва
Logs
Axe
Draw нож
Electric тренировка с щип катер
заместник е. Wood лепило
гумен чук
Шкурка
лак <Бразилски >
Показване повече инструкции

1

сортиране чрез вашите логове , за да намерите най-доброто качество . Груби отрязани четири 25 - инчови дълги парчета около 3 см в диаметър. Това са краката на стола си . Също така намали пет 19 - инчови дълги парчета около 1 1/2 инча в диаметър за бекинг полюсите на стола.

2

Намерете дневник , който е най-малко 18 инча в диаметър. Отрежете парче един инч дебелина , за да използвате като височината на вашия стол . Вие също ще се нуждаят от горната част, която е с дължина 18 инча и най-малко 4 инча в диаметър. Това парче трябва да следва извивката на парче седалка и е най- горното парче за облегалката .


3

Clamp всеки груб парче в менгемето и да използвате нож, за да одере разстояние кората . Ако предпочитате да има един стол сурово изглеждащ , можете да оставите на кората на мястото си.

4

Вземи си 25 - инчов парчета на краката и да използвате щип нож , за да създадете 2 - инчови шипа , които са едно /2 инча дълго в единия край на всяко парче . A щип е просто колче , че е изсечен в края на парче дърво и се вмъква в дупката направена в друго парче . Резачка щип ще ви позволи да се намалят тези шипа с малко затруднение. Следвайте указанията на производителя за използване на инструмента за рязане .

5

Направи шипа в двата края на 19 - инчови подкрепа полюсни части 3/4 инча в диаметър и 1/2 инча дълго.
<Бразилски > 6

Вие ще трябва да направи теноновия дупки , в които могат да се поберат на шипа . Отбележете позиции на краката на долната част на седалката . Пробийте теноновия дупки, които са един инч от ръба на седалката и 1/2 инча бездната . Консултирайте се с указанията на производителя за крояч щип за най-добрият начин да пробия теноновия дупки. Имайте предвид, че шипа трябва да прилепва плътно в щифта дупки , така че размерите на отворите трябва да са почти идентични с размера на шипа ви предварително нарязани .

7

Включете върху седалката . По протежение на гърба на седалката, направи пет марка равномерно разпределени между позициите на краката . Пробийте пет теноновия дупки в тези марки . Те трябва да са един инч от ръба , 3/4 инча в диаметър и 1/2 инча дълбоки. Използването на тези пет теноновия дупки като ръководство , сондажни съвпадение теноновия дупки в дъното на горната част на облегалката на седалката.

8

Sand всички нежелани груби области , докато гладка . Обърнете специално внимание на седалката, за да се избегнат всякакви неудобни снопчета .

9

Сложете потупване на лепило за дърво в щифта дупките от долната страна на седалката. Вкарайте шипа на краката . Формата трябва да бъде много здраво , така че използвайте гумен чук да хомогенизира краката на място. Оставете тези парчета да съхнат според указанията на вашия лепило за дърво преди да се обърне върху седалката .

10

Stand стола си на краката си , когато тя е имала достатъчно време, за да изсъхне. Сложете потупване на лепило във всяка една от петте теноновия дупките по задния ръб на стола. Поставете полюсите бек и паунд в място с гумен чук .

11

Сложете потупване на лепило във всяка една от теноновия дупки на горната част на облегалката на седалката. Сложете го на място , като се използва гумен чук , за да го блъска в колкото е необходимо . Нека стола престои една нощ , за да изсъхне.

12

Тествайте стола си, като седи в него . Ако е колеблив може да се наложи да отрежете едно или повече от краката на стола , докато тя седи ниво и стабилна . Нанесете либерална слой лак. След като лакът е суха , вашият дневник стол е готова за използване.


От:http://bulgarian.98905.com/furniture/chairs/1019033692.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.