Home & Garden >> у дома градина >> Furniture >> столове >> Content

Как да спечелим Кокетни Corners Когато Възстановяване Трапезария Столове

Е оборудвана тапицерски на трапезария столове прави трапезарията изглежда по- елегантна. Това е доста често срещано явление за собствениците на жилища да покриват трапезария столове от подшиване нов плат на гърба на долната част на стола. Това е добре, ако нямате нищо против гънки и набори по протежение на долната ръба на плата . Тези гънки могат да станат силно изразени , ако си плат е по-дебел и по-скъпи . Решението е по-лесно , отколкото си мислите . Нещата ще трябва
Ножици
игла и конец
Staple пистолет MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Staple тъканта юрган вата към долната страна на седалката на стола . Дръжте скобите дори и 2 сантиметра от ръба. Материята не трябва да има никакви гънки или набори , и тя трябва да бъде малко по- опъната , така че да изглежда гладка и дори . Спрете , когато сме 2 сантиметра от ъгъла във всяка посока.

2

Изрежете тъканта на 45 -градусов диагонал 1/2 инча от ъгъла на седалката до ръба на плата . Увийте една страна зад ъгъла . Сгънете втората страна в рамките и в съответствие с ъгъла. Плъзнете един пръст между слоевете тъкан , за да се изгладят всички гънки . Pin тъканите заедно.


3

темата тапицерия игла с тежкотоварни конец. Привеждане на краищата на конеца заедно и да завърже на възел . Отрежете излишния конец . Позиция себе си , така че сгънати шев е точно пред вас с капака на седалката на върха. Привеждане на иглата вътре в 1/16-inch пъти от горната точка на ъгъла. Издърпайте плътно на конеца.

4

Pierce плата от дясната страна на шева с 1/16-inch бод. Дръжте здраво шев заедно. Прекоси иглата наляво долната страна на кошарата и нагоре през горната част на гънката . Издърпайте бод плътно . Продължете по същия кръстосан бод шиене на ъглов шев заедно, така че шева е силен и прав и материята е гладка и без никакви гънки . Вържете си нишка изключване на възел върху долната страна на стола. Завърши подшиване на плат за долната за това кътче на стола. Повторете за всеки ъгъл .

5

Отрежете всички излишната тъкан на долната страна на седалката на стола с ножица . Изрежете батиста плат размера на долната страна на седалката на стол . Сгънете краищата на батиста , произтичащи и щапелни на батиста равномерно по дъното долната част на стола. Тя ще обхване всички по-рано си подшиване и осигуряват приятно финал.


От:http://bulgarian.98905.com/furniture/chairs/1019033595.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.