Home & Garden >> у дома градина >> Furniture >> столове >> Content

Как да Залепете един дървен стол

Дървени столове са склонни да се деформират от топлина , студ и възраст. Ако те седят в близост до източник на топлина през зимните месеци , те ще отслаби още по-бързо . Когато това се случи , ремонт на стола с помощта на разширяване на лепило , вместо да го изхвърлите . Полиуретаново лепило работи по-добре , отколкото типичен лепило за дърво , защото тя лекува бавно и се разширява , тъй като изсъхва , запълвайки всички пукнатини в дървесината и дава възможност за по-солидна repair.Things ви е нужно
шкурка или шпакла
Rag < Бразилски> полиуретаново лепило
Clamp или колан
Пробийте
Syringe

Покажи повече инструкции

1

Clean около счупеното парче дърво и да премахне останалите лепило или отломки, които е залепнала към счупения гора. Използвайте шкурка или шпакла за почистване на дърво. Почистете и двете страни на дървото .

2

Намокрете парцал с обикновена вода и я нанесете върху всички части на откритата гора.


3

Спред линия на полиуретаново лепило от едната страна на дървото и да изложат на парчета дърво заедно. Използвайте скоба или колан да държи дървото заедно , докато тя лекува . Оставете дървото в продължение на пет часа.

4

Пробийте дупка тънка , 5/8 инча широк , в непосредствена близост до един нестабилен крака на стола , където той се свързва към седалката , Инжектират полиуретаново лепило в дупката с помощта на спринцовка напълнена с лепило . Лепилото ще се разпространи по целия крак ставата и да се втвърди . Изпълнете тази стъпка , само ако столът се нуждае от повече армировка , отколкото само залепване заедно счупени парчета. Инжектирайте лепило във всички четири крака , ако столът е много нестабилна .


От:http://bulgarian.98905.com/furniture/chairs/1019033584.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.