Как да Cane двойна Rung Stool

бой с пръчки едно столче е труден проект за начинаещ Джанер . С течение на времето и търпение , то може да се направи , но вие ще трябва да се планира внимателно , преди да започне . Ако изпражненията дойде с различна седалка , като омекотено един , трябва да премахнете седалката преди да можете да започнете да се тръстика изпражненията . Подготовката за този проект е толкова важно, колкото на самия проект . Искаш ли горната част на столчето , за да бъде чиста и отворите за бастуна , разположени равномерно . Нещата ще трябва
Cane
Pegs ( голф тройници работят за това)
Ножици
Drill (по желание )

Покажи повече инструкции
подготвят за бой с пръчки
<Бразилски> 1

Пробийте отвори за бастуна , за да тъкат чрез , ако е необходимо. Отворите трябва да бъде половин инч отделно .

2

определи къде централния отвор ще бъде от всяка страна . Номерът на бой с пръчки кръгъл модел е да го третират като квадратен шаблон . Тя може да помогне за вас да се направи картон квадрат размера на изпражненията , и я поставете върху табуретката . Намерете средата на всяка страна и точката за корнер. Отбележете тези дупки с колче .


3

Накиснете бастуна в продължение на 15 до 30 минути в гореща вода от чешмата , да я направи по- гъвкава и лесна за използване.

<Бразилски> Създаване на Cane Grid

4

Run бастуна нагоре от дъното на изпражненията , през задната централния отвор на изпражненията .

5

го поставете във в предна център дупка на изпражненията , а след това го издърпайте нагоре през дупката непосредствено до предния отвор в центъра .

6

Run бастуна през дупката в непосредствена близост до отвора за обратно център.
<Бразилски> 7

Продължете този процес , докато не са направили вертикални линии на бой с пръчки - работещи от центъра дупките до края. Повторете от другата страна . Сега би трябвало да имат вертикални линии , пресичаща от всеки ъгъл момент идентифицирани.

8

Направи хоризонтална линия на бой с пръчки , като пуснете парче тръстика от гърба десен ъгъл дупка в задния ляв ъгъл дупка. Издърпайте бастуна на следващата дупка и да се повтаря , става друга посока. Продължете този процес, докато имате хоризонтална пръчка в цялата изпражненията.


Стартиране на процеса Уийвинг

9

Повторете процеса от раздел 2 , за да се създаде втори набор от вертикална линии. Запазете тази втора серия от дясно на първия набор от тръстика ленти .

10

Започнете втория сет на бой с пръчки хоризонтални линии от десния бек ъгъл . Това е началото на тъкане част . Weave бастуна над набора от вертикални линии ти просто приключи , и в рамките на първия набор от вертикални линии. Уверете се, че този набор от хоризонтални линии е под първия сет на хоризонтални линии.

11

работата на хоризонтални линии от едната страна към другата , както направи първоначално , тъкане , както и да отидете. Когато завършите втория сет на хоризонтални линии , можете да вратовръзка на разстояние и отрежете всички парчета на захарна тръстика .

12

Започнете диагонал тъкане, от задния десен ъгъл на предния ляв ъгъл . Weave бастуна над вертикалните линии тръстика , и при хоризонтални линии тръстика . Продължаване на процеса , първо с работа по диагонал към ляв бек ъгъл , а след това повторете процеса става от центъра диагонал към предния десен ъгъл .

13

Повторете диагонална сплитка става от задната ляв ъгъл на предния десен ъгъл , като се използва същият метод, както в предишната стъпка.


Довършителни

14

Run дължина от тръстика над ръбовете на стол , тъкане през всяка дупка.

15

Включете изпражненията свърши, завърза всички краища и отрежете излишъка .

16

Изгорете всяко тръстика " косми " , които могат да се показват. Използвайте пламък на свещ за това , но бъдете изключително внимателни да не изгори бастуна твърде много.