Home & Garden >> у дома градина >> Furniture >> столове >> Content

Как да се добави Мебели пирона

Добави едно докосване на усет за мебели с тапицерски гвоздеи . Горещо лепило и тапицерски телбод създават по-силна връзка между материя и конструкция, като по този начин за замяна на мебели гвоздеи като скрепителни елементи . Днес мебели гвоздеи се продават като декоративни акценти , идва в много различни стилове. Мебели гвоздеи добавят визуален интерес за мебели. Използвайте ги, за да се очертае кривата на гърба на един диван. Space линия на гвоздеи в дъното на един стол. Правописа думи на лицевата страна на скрин с помощта мебели гвоздеи . Бъдете като творчески, колкото смея . Нещата ще трябва
Ролетка
Мебели гвоздеи
Scratch хартия
Pencil
Ruler
Малет

Покажи повече инструкции

1 < р > Да вземе решение за дизайн. Начертайте скица да помогне на визуализиране на крайния продукт. Карта където ще бъдат добавени мебели гвоздеи , дали ще има един ред или два , и колко разстояние желаете .

2

Измерете мебели, където ще бъдат поставени на гвоздеи . Следвайте същата линия на гвоздеи ще бъдат поставени . Ако добавите думи към предната част на чекмеджето скрин, измерване на дължината и височината на помещението .


3

Използвайте измервания, за да се изчисли колко гвоздеи са необходими за завършване на проекта . Включи изчисления за отстояние на гвоздеи . Ако облегалката на дивана измерва седемфута (84 инча) и четвърт - инчови гвоздеи ще бъдат разположени на половин инч един от друг , на около 112 гвоздеи ще бъдат необходими за завършване на проекта .

4

Създаване на шаблон . Ако пускането думи на едно чекмедже скрин, създаде думи , които отговарят на пространството, в желания шрифт на компютъра и отпечатайте като шаблон. Ако въвеждането на ред на гвоздеи върху мебелите , използвайте един владетел да направи лента от хартия с прорези , където следващата халс ще отидат да се осигури равно отстояние , докато поставяте гвоздеи .

5

Поставете шаблона върху областта да бъде закрепен . Сложете халс на място и да му дадете няколко нежни докосвания с дървен чук . Хит на халс достатъчно трудно да се придържаме , но не достатъчно, за да повреди повърхността и да унищожи декоративен дизайн.

6

Place и нокти всеки халс , като се използва шаблон , докато проектът е завършен. Отдръпнете се и се възхищавам на работата. Мебели гвоздеи лесно се отстраняват с опакото на чук или шпакла . Регулирайте криви гвоздеи , колкото е необходимо .


От:http://bulgarian.98905.com/furniture/chairs/1019000620.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.