Home & Garden >> у дома градина >> Furniture >> Легла >> Content

Сравнение на Twin , Full & Queen Size Матраци

При закупуване на легла , които трябва да знаете размера на вашия матрак. Най -често срещаните размери матраци включват двойни, двойни или пълно , царица и цар размер . Стандартите правят покупка на рамка или спално бельо от най-различни производители възможни без да се притеснявате за разлики в размера . Twin

Подходящ за един човек в повечето случаи , двойно легло размер е също често се използва от отделни хора и деца . Матраци близнаци са дълги 75 инча и широки 39 инч . Twins също са на разположение в много дълги дължини в колеж общежития , добавяйки допълнителни 5 инча за по-високи физически лица.


Full или Double

пълно, или двойно , размер легло е с ширина 54 инча и дължина 75 инча . Това е следващата размер нагоре от двойно легло и е обща за спални за гости, един човек , който желае повече пространство или две малки хора, които нямат нищо против споделянето на по-малко пространство . A легло уголемена ограничава пространството на всеки човек да 27 инча всеки , за разлика от двойно легло , което дава някой трийсет и девет инча на пространството .

От:http://bulgarian.98905.com/furniture/beds/1019130026.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.