Home & Garden >> у дома градина >> Furniture >> Легла >> Content

Как да спечелим Dressers в леглото на капитана

Предотвратяване на необходимостта да се скрие вещи под леглото, за да се смесва с прах зайчета и други бельо , легла капитанските предоставят на съхранение под матраци чрез добавяне чекмеджета на иначе неорганизирано пространство. Изграждане на леглото си собствен капитан може да ви спести пари , докато ви позволява да се вдъхне нов живот на старите скринове . Използвайте здрави тройни скринове , които могат лесно да поддържат теглото на лицето или хората, които ще се използва леглото за мир на ума, за да ви дам sleep.Things добра нощ ви е нужно
2 съвпадение тройни скринове
пяна , ½ - инча дебелина
два листа ¾ - инчов - дебел шперплат
Таблица видяха
пет 2 -по- 2 - с -8 - инчови носещите ленти
Саморези-винтове
Tape измери
Пробийте
Wood петно ​​
фурнир тапицерия лента
Iron
Комби матрак MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
е. 1

Подредете две здрав тройна скринове с гръб един към друг и чекмеджетата изправени , за да формират основата на леглото . Оставете три - инчов пространство между скринове . Line върховете на скринове с ½ - инчов - дебела подложка пяна . В
2

Нарежете два ¾ - инчов - дебели листа шперплат с маса видях да така че имате две проби с размери 40 инча от 60 инча всеки . Нарежете една обшивка ивица с дължина от 76 инча. Повторете, за да намалят оставащите две носещите ивици на еднаква дължина.


3

Подредете две шперплатови листове , така че те почиват заедно с дългите краища , съединени заедно. Заедно , двата листа трябва да измерват 80 инча с 60 инча.

4

Поставете носещите ивици на върха на листа шперплат надлъжно, с един от всяка страна на шперплата и един работещ за определяне на центъра . Оставете два инча разстояние между носещите ленти и ръбовете на шперплат . Прикрепете носещите ленти за плоскости от шперплат се използва 1 - и ½ - инчови винтове за дърво

5

Нарежете два носещите ивици с дължина измервателни 56 инча . . Включете една кожа ленти така че си един - инчов страна е опряна на шперплат , и го положи перпендикулярна на които са били поставени носещите ивици да образуват кутия. Повторете с другата обшивка лента в противоположния край . Закрепете с винтове за дърво .

6

посрами кутията дърво, за да създадете свой желания финал. Използвайте щампи за фурнир тапицерия лента над ръбовете на шперплата да се създаде завършен вид .

7

Поставете кутията на шперплат на върха на скринове така пистите стриптийз средна носещите между два скрина , превръщайки строителството така че носещите работи по долната страна на шперплат . Поставете един матрак в пълен размер на върха на шперплата .


От:http://bulgarian.98905.com/furniture/beds/1019129754.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.