Home & Garden >> у дома градина >> Furniture >> Легла >> Content

Как да спрете съня Брой Матраци От изпадане на рамката

A добра нощна почивка е почти невъзможно, ако вашия матрак фишове и пързалки в цяла леглото . Модерни легла идват в определени размери, като кралица или цар , които се побират вътре релси или рамката на леглото. Ако вашето легло рамка е дори един инч по-широк от вашия матрак , което може да забележите на матрак движи. Брой Sleep матраци се отличават с уникален дизайн, който ви позволява да настройвате твърдостта на леглото си . Въпреки своите способности , тя все още е само един матрак и да го спре от плъзгащи се прости process.Things ви е нужно
Ролетка
нехлъзгава захващащи подложки
Ножици
картон
< Бразилски> Показване на още Инструкции

1

задръжте бутона за край на измерване на лента от едната страна на леглото си рамка и да го разтягат в слоя , която ви дава ширината . Измерва се дължината на рамката на леглото от горната част на рамката на дъното . Измерването дава точния размер на леглото.

2

Покупка две нехлъзгава захващащи подложки малко по-големи от вашите измервания. Хващателни подложки седят под черги и пазят килимите от плъзгане по пода . Повечето магазини за подобрения в дома и килими магазини продават захващащи подложки от този тип.


3

Извадете Sleep Брой матрак и кутия пролетта от леглото . Поставете един от захващащи подложки на дъното на рамката на леглото . Отрежете излишната гума с ножиците , като подложката седне дори и с двете страни на рамката на леглото или на релсите .

4

Покрийте първия гумена подложка с вашата кутия пролетта. Задайте втора нехлъзгаща се подложка на върха на бокс пролетта. Изрежете подложката , докато страните седят наравно с кутия пролетта , така че те няма да стърчат от матрака. Поставете вашия матрак апартамент на втория тампон .

5

Седнете на леглото или да легне и да се движи напред и назад . Виж, ако матракът все още се плъзга около леглото . Ако забележите някое движение , поставете малки листчета сгъната картонена между матрака и от двете страни на леглото. Картонът прави матрака седне наравно с вашия легло рамка и спира подхлъзване.
Продажба и Наем
От:http://bulgarian.98905.com/furniture/beds/1019129522.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.