Home & Garden >> у дома градина >> Furniture >> Легла >> Content

Какво да правите, когато не можете да Дръжте краката на King Size Bed затегнати

Ако стъблата на краката на леглото рамка завой или лентата дупки , краката ще се разхлабят и не успяват . Легла без адекватна подкрепа, включително разхлабени или липсващи крака, да анулира гаранцията на производителя. Матрак компании изискват това легло с рамка с кралски размери е 5-6 крака, за да предоставят адекватна поддръжка на матрака и основата . Освен ако не определят или замени разхлабени крака, липса на подкрепа в крайна сметка ще навреди на вашия матрак или фондация . Пробийте Нови Holes

Преместването на леглото около кара краката да мърдам и да се разхлабят . Ако не ги стегнете веднага, стъблото , който държи на крак в скалите на отвора, назад и напред . Това движение в крайна сметка разширява дупката , правейки мърдам крака още повече. В крайна сметка , стъблото или ленти или колена и крака се провали. Пробийте нова дупка около 1/2-inch от стария, ако пространството го позволява , и усукване на крака в него. За да се премахне старата дупка , го напълни с дърво шпакловка или лепило дърводелец , тогава карам клечки за зъби или дървен нарязани щепсел от парче дюбел прът в нея.


Сменете Bent Стъблата

Ако стъблата на завоя краката , те не ще затегне правилно . Дори и ако те се задръсти в място , поставя ъгъл добавят сила на стъблото, карайки го да се огъват още по-далеч , докато щракне или дървото около нея разделя . Ако стволовите винтове в крака , както и в рамката на леглото , можете да го усукват и да го замени с нов.

От:http://bulgarian.98905.com/furniture/beds/1019129516.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.