Home & Garden >> у дома градина >> Furniture >> Легла >> Content

Как да направим един Outdoor Cabana Bed

Ако искате релаксираща отстъпление , но не могат да си позволят да отидат на почивка , добавете кабана легло за вашия двор , за да направите вашия собствен тропически рай. Това допълнение ще ви осигури удобна отстъпление и допълнителни места за сядане в задния ви двор . Използвайте текущите си на открито мебели , изправени своя собствена рамка на сянка района на къщичка или издигне своя собствена рамка с помощта на PVC тръби. През уикенда можете да трансформирате типичен задния ви двор с външна haven.Things ви е нужно
Concrete
4 котви
1/4-inch винтове Tapcon
Пробийте
Hammer
Nails
Wood
Roof
4 корнизи
Fabric
завеса tiebacks
кушетка
Linens
Възглавници MarketBook.bg: Покажи повече инструкции в
1

Планирайте оформлението за вашата къщичка площ . Използвайте площ под една беседка или пергола , ако имате едно във вашия двор .

2

Добави бетон за покриване на зоната за вашата къщичка легло , ако не разполагат с действащ пергола . Изсипете бетона или използвайте бетонна площадка , която да закупите от магазин за подобрения в дома


3

Подгответе повърхността на бетона за добавянето на четири длъжности да направи псевдо - пергола . Маркират местоположението на бетона за вашите котви. Водещи ще бъдат разположени в четирите ъгъла на бетонната площ , където ще добави четири мнения . Пробийте 1/4-inch дълги Tapcon винтове в котвите за осигуряване на котвите на бетона

4

Добавете четири мнения на котвите . Чук длъжности в позиция , като поставите ноктите през горната част на постовете анкерни и в гората .

5

Добави покрив по ваш избор. Използвайте preconstructed пергола покрив , шперплат или решетка.

6

Hang завеса прът между всеки пост . Ще има общо четири корнизи . Окачете на открито завеси, които ще издържат срещу елементи . Използвайте мрежа против комари за тропически вид или ярки завеси за поп на цвят. Добави завеса tiebacks на стълбовете , така че можете да дръпнем завесите и рамката района на къщичка , когато предпочитате .

7

Поставете кушетка в центъра на зоната на кабана . A кушетка ще осигури заседание пространство, когато предпочитате или място, където вие или гост може да си легна. Той е по-малък по размер в сравнение с традиционните легло , така че може да работи в малки Cabana области , както и в по-големи къщички . Използвайте платформа легло с основната структура на четири крака и плосък подкрепа, ако искате по-голямо легло за вашата къщичка легло .

8

Добави открито бельо за леглото . Добави водоустойчив мат в горната част на матрака. Направете леглото с външни тъкани да се използват за листове . Добавят се няколко пъстри възглавници.


От:http://bulgarian.98905.com/furniture/beds/1019129506.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.