Home & Garden >> у дома градина >> Furniture >> Легла >> Content

Какъв размер Wood се използва за направата Легло ламели

? Легла идват в различни размери, за да отговарят на деца , тийнейджъри , самотни възрастни и двойки . Те се състоят от рамка и матрак , а в някои случаи , табла и /или степенка . Това, което не виждаме, е , че матракът се вдигна от ламели , които осигуряват на матрака не попада през рамката и на земята. Размерът на летви трябва да се посрещнат нуждите на теглото и размера на леглото . Размер

Легло летви трябва да са минимум за 3/4 инча дебелина , за да се осигури достатъчно подкрепа за телесното тегло на леглото. Нещо по-малко вероятно да се счупи под тежестта на тялото . Ако имате нужда от допълнителна помощ , можете да използвате дърво до 3 1/2 инча дебелина . Срежете дървото на ширината на леглото с малко повече по краищата , които можете да отрежете надолу, за да се поберат сигурно от вътрешната страна на рамката.


Type

< стр. > Легло летва тип дървесина не е необходимо да бъде определена вариация . Те могат да бъдат направени от всички видове здрав дърво включително череша, махагон, дъб или бор. Вземете както вида на дървесината рамката на леглото ти е направена от икономически съображения и предвид при избора на дърва за лайстни легло . Например , бор е евтин вид дървесина, но също така е по-мек от черешово дърво или дъб.

От:http://bulgarian.98905.com/furniture/beds/1019129429.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.