Home & Garden >> у дома градина >> Furniture >> Легла >> Content

Как да запазим легло на колелца От Разделянето

колелца легла са класически част от дома си на живот , с което напомня за снимката на възрастни извади рядко се използва леглото по време на неочаквани овърнайт гости. Тези легла често се задържат за по-дълъг живот , която изисква те да бъдат поддържани. Поддържане на тези легла от разделяне ще се гарантира, че те предоставят на своите гости - легло услуга за много години напред . Този процес може да се осъществи само с основни материали за пълна защита и предотвратяване на щети. Нещата ще трябва
Wood лепило
Пробийте
Дърво свредла
3/4-inch винтове за дърво
3 - инчовата метална L- скоби
4 - инчови метални каишки <Бразилски > 1 - инчов - широк метал чембероване
метал механични MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Премахване на всички матраци и легла от легло на колелца . Плъзнете колелца част напълно и да го отделят от основната рамка . Изследвайте двете легло рамки и отбележете всички раздели , които се появяват , за да бъдат разделяне или повреден. Нанесете лепило за дърво във всички разделени области.

2

Комплект 3 - инчовата метална L- скоби пред всички секции на рамката на леглото , че започнаха да отделят , позициониране на конзолите от външната и от вътрешната страна на рамката раздел , разстоянието между тях на всеки шест инча по протежение на повредени дъски . Отбележете местоположението на скоба отвори. Пробийте от дупките. Закрепете скобите в позиция , използвайки 3/4-inch винтове за дърво и държи залепени части на рамката заедно плътно по време на процеса, за да ги пази от разделяне .


3

Използвайте 4 - инчов плосък метални каишки по същия начин, за да затегнете заедно плоски рамки парчета, които са разделени в рамките на една равна площ . Прикачете тези въжета така , че да обхващат раздяла, натиснете две секции заедно и марки местоположението на каишка винтови дупки . Пробийте от дупките и закачете ремъците с 3/4-inch винтове за дърво , водене на отделената секция плътно заедно.

4

Укрепване всички рамкови панели на двата легло рамки от очертаване - широк 1 - инчов метална лента по дължината на панели , по-специално на долната страна на матрака поддържа за по-голямо легло рамката . Space този метал чембероване по протежение на панела и го нарежете с ръчна ножица така че да пасва на пространството. Поставете лентите на всеки 12 инча по ширината на панела , се простира по цялата дължина. Mark дупките в лентите , да ги пробиете навън и закрепете лентите с 3/4-inch винтове за дърво . Увийте лентите около ъглите , ако е необходимо .


От:http://bulgarian.98905.com/furniture/beds/1019031769.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.