Как да се изгради PVC Poster Bed Cover

Поставяне капак плакат легло, или навес , променя външния вид на вашата спалня от обикновена да е интересно. A балдахин на леглото малко момиче драпирани в тюл или друг мъгляв плат създава принцеса легло . A балдахин на леглото на възрастен човек може да направи стаята да изглежда елегантен и заемаш елемент на неприкосновеността на личния живот на тези, които спят . Сенници за плакат легла може да струва много, но можете да направите своя собствена от редовен достъпно PVC тръба в хардуера магазини и центрове за подобрения в дома си . Нещата ще трябва
PVC тръби, два инча диаметър, с дължина 7 фута, 4
PVC тръби, два инча диаметър, същата дължина, както е твоето легло , 2
PVC тръби, 2 инч диаметър, същата ширина като леглото си , 4
PVC лакът конектори, 2 инча диаметър , 4
PVC 3-канални ъглови конектори, две инча диаметър, 4
Hacksaw

Покажи повече инструкции в
1

Измерете дължината и ширината на леглото си . Купи достатъчно 2 - инчов диаметър PVC тръба да има четири парчета с дължина 7 фута, две парчета със същата дължина като на леглото и четири парчета на същата ширина като на леглото. Можете да имате персонала в магазина или на центъра подобрения в дома си го отрежете за вас.

2

Плъзнете раменен конектор PVC в единия край на 7 -метрова тръба. Плъзнете една тръба със същата дължина като широчина в другата дупка на конектора лакътната леглото си . Добавяне на раменен конектор на другия край на по-късата тръба . Казано по друг 7 -метрова тръба в другата дупка на втория конектор . Завъртете тръбите , така че да имат плосък U -образна рамка.


3

Повторете стъпка 2, за да се създаде друг U -образна рамка.

4

Сложете PVC 3 - начин ъглов конектор на всеки свободен край на 7 -футови парчета . Направете правоъгълник от всяка U - образно парче, чрез поставяне на другите две тръби , които са на едно и също измерване на ширината на леглото в свободни дупки на 3-канални конекторите . Останалите свободни отвора на всяко съединение трябва да се изправят една и съща страна на всеки правоъгълник . Тези два правоъгълника са краищата на капака на легло с балдахин .

5

Stand един правоъгълник на късата страна на главата на леглото със свободните дупките на 3-канални конекторите на върха пред крак на леглото. Стойка друга правоъгълник в подножието на леглото със свободните дупки на съединителите в горните ъгли , изправени пред главата на леглото.

6

Сложете край на PVC тръба, която е със същия размер като дължината на леглото в свободната дупка на съединител в главата на леглото . Поставете другия край на свободния отвор на конектора на една и съща страна , в подножието на леглото. Това е странична стена със сенника . Повторете това за другата страна , за да се създаде паралелна странична стена . Сега мотивационното си плакат легло е готова за окачване пердета или други декорации.

Как да разглобявате Double Door Whirlpool Хладилник

Double врати Whirlpool хладилници са проектирани да осигурят най- пространство за прясна и замразена храна за съхранение. Като уреда освен често е най-добрият вариант при рециклирането на уреда или да

Περισσότερα >
Как да се изгради една пейка с възглавници Toy Box

Когато имате нужда от място за съхранение на играчки , кутия играчка е едно чудесно решение . Добавянето на възглавница до кутията с играчки не само добавя съхранение, но също така добавя сядане. A та

Περισσότερα >