Как да се изгради един Bed Nook в стена

ниши в стената на една стая често се окажат пречка при подреждане на мебели легло, но изграждането на кът за легло в стената оптимизира пространството , освобождавайки пода за дейности или мебели . В много стаи , килери стърчи от стената , оставяйки една вдлъбнатина , която е идеална за кътче легло . Кадърът е построена между двете стени , за да подкрепи един матрак и отрежете опции помагат да се постигне вграден поглед. Мансардни помещения също работят добре за изграждане на кътове за преспиване. В зависимост от размера на нишата , пространството може да се настанят близнак или легло в пълен размер . Нещата ще трябва
Flat бар
Ролетка
Мел
Razor нож
2 - от -4 - инчов дървен материал
Miter видях
Wood лепило
3 - инчов винтове за дърво
бормашина
търсачка Stud
2 - от -6 - сантиметрови дъски
3/4-inch шперплат
суха покриваща
1/2-inch шперплат
Леене на MarketBook.bg Покажи повече инструкции
е. 1

Отстранете перваз или четвърт кръг тапицерия от нишата с малка плоска бар .

2

Мярка матрака да се използва и дълбочина мярка и ширина на пространството между стените . Ако матракът е по-тесен , отколкото дълбочината на нишата , планират да настроите леглото в леко , създаване на устна добавям .


3

Марк линията на пода на предния ръб на матрак , използвайки парче тебешир . Ако стаята е мокет , изрязани на килима с бръснач нож, за да разкрие на пода . Mark района на матрак на пода .

4

Нарежете шест парчета от 2 - от -4 - инчов дървен материал , за да съответства на измерване между двете стени . Това са хоризонтални плочи подкрепа за рамката на леглото .

5

Stack две парчета с широки страни изправени заедно , прилагат лепило за дърво и оставете да изсъхне според етикета на продукта. Завийте парчетата заедно с 3- инчови винтове за дърво ; използвате двата винта в двата края и да използвате допълнителни групи от два винта разположени 6 инча освен надолу по дължината на дъската. Повторете още веднъж да се направи втора готовия парче ; заделят

6

Screw две от дъските в пода с 3- инчови винтове за дърво . ; използвате търсач родословни да намерите греди пода, за да се гарантира, на борда е закотвен добре . Една дъска задниците до стената и предния ръб на втори апелативен застане срещу тебешир линия на пода .

7

прецени желаната височина на върха на матрака , а след това използвайте матрака дебелина на изчисляване на необходимата дължина на вертикалните подпори 16 . Ако желаната височина покритие на матрака е 24 инча и матрака е 4 инча дебелина , рамката на леглото трябва да представлява продължение на 20 сантиметра височина . Рамката на леглото използва общо три 2 -по- четири хоризонтални подкрепа плочи, които имат действително дебелина 1 ½ -инча всяка. Изваждане общо 4 ½ инч от височината на 20 - инчов необходимо , за да получите 15 ½ инча за всяка от 16-те вертикални подпори .

8

Нарежете 16 вертикални подпори от 2- от -4 дървен материал , използвайки изчисленията за желаната височина легло . Нарежете дъските с митра трион за постигане на чиста, права кройка през всяка дъска .

9

стека две вертикални подпори с широки страни изправени заедно , нанесете лепило за дърво и се оставя да изсъхне според етикета на продукта . Завийте парчетата заедно с 3- инчови винтове за дърво ; използват два винта в горната част , две в центъра и две в долната част . Повторете с останалите вертикални подпори , докато имате осем завършени парчета

10

винт вертикални подпори към хоризонтални плочи подкрепа , инсталирани на пода. ; една подкрепа задниците срещу стената във всеки край на хоризонталната плоча , а другите две са разположени равномерно между краищата . Всяка от хоризонтални плочи изисква общо четири вертикални опори . Поставете винтовете под ъгъл , за да се осигури правилното задържане ; може да предпочетете да издупчване пилотни дупки и използвайте 3 - инчови самонарезни винтове

11

Поставете останалите две хоризонтална подкрепа плочи на върха на вертикални подпори . ; това са двойни стак 4s 2 -по- заделени в Стъпка 5 . Нанесете лепило за дърво с вертикални подпори , ако е необходимо, след това завийте опорната плоча на вертикални подпори с 3 - инчови винтове за дърво , поставени в един ъгъл.

12

Измерете разстоянието между предната и задната структури за подкрепа , отрежете две парчета на 2 - от -4 дървен материал за тази дължина .

13

Винтови тези парчета на място с три - инчови винтове за дърво по главата и крака на леглото , за да създадете крайни трупчета за настаняване на матрака . Крайни зацепките са инсталирани с широки страни изправени в и на върха на зацепките изравнени с горната част на носещите конструкции .

14

Run електронен визьор родословни по всяка стена , за да намерите всички болтове , след това закотви крайните зацепките до стената чрез шипове . в
15

Измерете ширината и дълбочината на легло рамката работи, след това се нарязва матрак поддържа за да се поберат на рамката. Изрежете 3/4-inch парче шперплат , за да се покрие цялата площ рамката или нарязани няколко 2 - от -6 - сантиметрови дъски за измерване на дълбочината и пространството ги 1/2-inch освен надолу рамката на леглото . Завийте място с 3 - инчови винтове за дърво в ъгъла на всеки 2 - от -6 или на разстояние 6 -инча с изключение на шперплат.

16

Измерете пред лицето на легло рамката работи, след това покриване с избор на суха настилки като гипскартон или шперплат , покрит с дървен фурнир , ламперия или beadboard . Ако е необходимо, инсталирайте чекмеджета или шкафове врати за допълнително място за съхранение в трите открити пространства между вертикалните опори. Paint тези покрития всеки цвят за да съответства на останалата част от помещението . Е.
17

Добави към вградения ефект с просцениум - арх - стил рамка инсталиран над леглото , с помощта на парче на 1/2 - инчов шперплат нарязани с вашия избор на дизайн , като палатка -образна рамка или заоблен дизайн . Завийте на 2 - от -4 в гредите на тавана и завийте два кратки парчета в шипове в горната част на стената - тези парчета трябва да бъдат по-кратки , отколкото на арх парче. Завийте шперплат арката в 2 -по -4S с 3 - инчови винтове за дърво за сигурно хващане . Paint на шперплат и да завърши с короната формоване , ако желаете.

18

Задайте матрака на място на върха на шперплат или 2 -по- 6 матрак поддържа. A кутия пролетта не е необходимо за тази структура .

Как да разглобявате на Микровълнова Вратата на Frigidaire

? Повреден дръжка или интериор резе врата може да доведе до проблеми за вашия Frigidaire микровълнова печка. И в двата случая , компонентите ще трябва да бъдат заменени , изискващи демонтаж на вратата

Περισσότερα >
Как да се изгради един Hall Tree С Storage Bench

Зала дървета са атрактивни допълнения към вашия фоайе или стая кал . Можете да построи зала дърво с пейка съхранение от дървена врата и няколко строителни материали. Донесете нов живот на една стара д

Περισσότερα >