Home & Garden >> у дома градина >> Furniture >> Мебели за спалня >> Content

DIY : Как да спечелим или изграждане на платформа Bed

A платформа легло е предимство в по-малка стая , тъй като тя дава възможност за по-голяма площ за съхранение под леглото. Дали се изгради проста платформа на база поддържа или затворена платформа с потенциални чекмеджета , резултатът е един и същ . Една проста рамка платформа легло е относително лесно да се изгради за направи-си - си сам с подходящи инструменти и knowledge.Things ви е нужно
борда 1/2-inch частици е. 1 на 12 - инчов бор дъски
1 - инчови винтове за дърво
лепило за дърво
L- скоби
1 - от -4 - инчов бор борда
Пробийте
Wood замазка
Шкурка
Paint или оцвети
полиуретан покритие на MarketBook.bg Покажи повече инструкции

1

Piece заедно раздели на 1/2-inch дървесни частици да бъде равна на размера на вашата кутия пружини и матрак. За матрак размер близнак , че е възможно да се използва само една частица борда нарязани на правилните размери . Дървесина ярд ще обичай нарязани дървесни частици по Ваше желание .

2

Сглобете рамката база с един - от -12- инчови борови дъски нарязани 2 инча по-малки от ширината и дължината на платформата. Използвайте винтове и лепило за дърво , за да се осигури на парчета в правоъгълна форма.


3

Винтови L- скоби в платформата и базовата рамка, за да ги прилага . Използвайте 1 - инчови винтове , и позиционирайте L- скоби два на един ъгъл по всички ъгли страни на основата.

4

Добавяне на един - от -4 - инчов тапицерия борда по протежение на целия периметър на платформа за създаване на устна да се запази матрака и кутия пролетта сигурно. Пробийте пилотни дупки и винтове употреба и лепило за дърво , за да го закрепете към платформата. Зенкеровайте главите на винтовете и запълнете с дърво замазка.

5

Smooth цялата платформа единица , използвайки 120 - песъчинки шкурка. Боя или боя звеното по желание.


От:http://bulgarian.98905.com/furniture/bedroom-furniture/1019128788.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.