Home & Garden >> у дома градина >> Furniture >> Мебели за спалня >> Content

Как да си направим Cabinet LCD TV Lift

Изградете свой собствен LCD TV лифт шкаф с помощта на съществуващата парче мебели за спалня, като един стар скрин . Раклата трябва да бъде променен, за да се поберат на телевизора и гледам оригинал в стаята. Получаване на инструментите, необходими за завършване на project.Things ви е нужно
Клещи
Old скрин
Циркуляр
Таблица видях
бормашина
винтове
лепило за дърво
Finish нокти Nail
пистолет MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

с клещи , премахване на пирони или скоби , които са били използвани, за да фиксирате капака на прах към задната част на шкафа . Извадете чекмеджетата от стария скрин .

2

Отделете предната страна от чекмеджетата чрез премахване на всички нокти или от тях рязане с циркуляра .


3 < р > Set скрина на едната си страна . Измерете размерите на дъното с мярка лента. Изрежете ¾ - инчов парче шперплат за измерванията с триона на маса.

4

Задайте шперплат на дъното на шкафа . Пробийте пилотни дупки за винтове в шперплата и скрина с бормашината . Закрепете шперплат до тоалетката с винтове.

5

Измерете дълбочината и широчината на LCD телевизора. Добавете 1 ½ инча до измерванията и да ги прехвърлят към върха на шкафа . Изрежете отвор в горната част на шкафа за TV лифт с циркуляра .

6

Нанесете лепило за дърво към периметъра на лицата на скрин - чекмедже . Поставете чекмеджето изправен гръб на тоалетката и ги закрепете с покритие ноктите с помощта на пистолет за нокти .

7

Поставете комплекта за TV лифт в задната част на корпуса. Закрепете TV лифт LCD с шперплат дъното с винтове с помощта на бормашината .


От:http://bulgarian.98905.com/furniture/bedroom-furniture/1019128782.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.