Home & Garden >> у дома градина >> Furniture >> Мебели за спалня >> Content

DIY табли с дървени панели Врати

създаде наистина един - на-а - вид фокусна точка в спалнята си чрез трансформиране на стандартен панел на врата в един обичай таблата . Ако вашата декориране бюджет е здраво, нов таблата може да бъде извън обсега . Панел врати с много характер , често могат да се качват в двор продажби, бълха пазари и спасяване ярда . Няма причина да жертват стил за бюджета , когато врата панел , заедно с няколко слоя боя в любимия си цвят, може да получите на външния вид за по-малко . Нещата ще трябва
отвертка , допълнителен
Chemical стриптизьорка
Foam четка
шпакла
Orbital Sander
Шкурка , среден, фин и екстра- фин
Боядисва дърво пълнител < Бразилски> Спрей грунд
интериорна боя
Paintbrush
Избършете - полиуретанов
платнища , влажна , чиста и суха
френски клин с придружаващи хардуер
бормашина или отверка
Strip на дървен материал дебела колкото френския зацепката
Pencil MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Премахнете всеки хардуер , като дръжка на врата , ключалка и критикар , от вратата .
< Бразилски> 2

Нанесете щедро слой боя стриптизьорка до вратата с помощта на четка пяна. Боята в крайна сметка ще започне да се балон като я отделя от дървесината .


3

Остържете отделена боята от вратата с шпакла .

4

Повторете процеса на очистване , докато повечето от боята се отстранява и вие сте до чисто дърво . Това може да отнеме два или три приложения, за да се постигне.

5

Sand пукнатините да се отстранят всички малки парченца боя , които остават .

6

Sand цялата врата с помощта на орбиталната шлайфмашина , докато е много гладка. Започнете със средно - шкурка и завършват с екстра- добре.

7

Запълнете дупката от чукчето на вратата , както и всякакви други вдлъбнатини и несъвършенствата с боядисва дърво пълнител. Оставете го да изсъхне напълно и леко пясък с фина шкурка , докато гладка .

8

Избършете видях прах и отломки с влажна кърпа. Оставете вратата да изсъхне напълно.

9

Напръскайте върху един слой грунд спрей и я оставете да изсъхне напълно.

10

Brush върху два слоя интериорна боя , което позволява всеки слой да изсъхне напълно между приложения.

11

Избършете на палто от полиуретан с чиста , суха кърпа. Оставете да изсъхне според инструкциите на производителя .

12

Винтови първата половина на зацепката към гърба на таблата с най-тънката точка на скосения край далеч от гърба на таблата и сочещи надолу. Центриране на зацепката на около пет сантиметра надолу от това, което ще се превърне в горната част на таблата . В горната част на зацепката не трябва да бъдат лесно видими , след като тя е закачена на стената.

13

Закрепете лентата на дървен материал на гърба на таблата около шест инча от дъното.
< BR > 14

определите където горната част на таблата ще бъде разположен на стената . Снабдете това чрез измерване от пода до горната част на вашия матрак и добавяне на този брой на ширината на вратата . Повечето врати са широки от 30 до 36 инча. Добавяне на още два инча за разстояние между горната част на матрака и долната част на таблата . Начертайте хоризонтална линия на стената , която съответства с това окончателно измерване .

15

Мярка от горната част на таблата до дъното на приложената френски зацепката . Направете втората хоризонтална линия на стената , под първата линия , която съответства на това измерване . Тази линия представлява където скосеният ръб на зацепката на стената ще започне.

16

Прикрепете втората половина на френски зацепката към стената с най-тънката точка на скосен ръб от стената и да сочат нагоре . За най-силният трюма , намерете и пробийте директно в стена шипове .

17

Hang вратата на стената , като се уверите, двете части на клин линия до равномерно помежду си .

От:http://bulgarian.98905.com/furniture/bedroom-furniture/1019031621.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.