Home & Garden >> у дома градина >> Furniture >> Мебели за спалня >> Content

Как да направите Мека таблата С Nailheads

Nailhead отрежете на тапицирана табла дава спалня истинско чувство на елегантност , особено ако тя е съчетана с плюшена материя като кадифе или дори изкуствена кожа . За щастие , с помощта Nailhead тапицерия е много по-лесно , отколкото с помощта на единични тапицерски гвоздеи , тъй като там е всъщност само един пирон за всеки пет или шест Nailheads . Осъществяване вашия собствен тапицирана табла е лесно с рамка за предварително направени художник , който обикновено се използва за платно живопис. Рамки на художника могат да бъдат поръчани по размер или намерени в много от средните художествени и занаятчийски дюкяни . Нещата ще трябва рамка , размер
Изпълнител таблата
1/2-inch шперплат , размер на таблата
Пробийте
3/4-inch винтове
1 - инчов парче пяна , размер на таблата < Бразилски> Спрей лепило
Iron
Тапицерия плат
Pins
Staple пистолет
Ножици
Nailhead отрежете
гумен чук
френски винтове клин в
Stud Finder
Level е. 3 - инчови винтове MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Поставете рамката на художника върху работната повърхност и поставете парче 1/2-inch шперплат намали до желания от вас размер на таблата - със същия размер като на рамката - над горната

2

Secure шперплата на място с 3/4-inch винтове движени на всеки 5 до 6 инча около ръба в . рамката


3

спрей шперплата и парче на 1- инчов пяна - . отново оразмерена за таблата - със спрей лепило , и след това залепете пяната на върха на шперплата . Следвайте инструкциите на специфични приложения на вашия лепило.

4

Желязо избрания от Вас тапицерия плат за да се отстранят всякакви гънки , и след това го положи неправилната страна нагоре върху работна повърхност . Центриране на рамката , шперплат и пяната на върха , пяна - надолу. Издърпайте страни на тъканта нагоре и през стените на рамката и щифт в задната част на рамката.

5

Завъртете рамката свърши, и да проучи тъканта за поставяне . Моделите трябва да бъдат подравнени правилно, така че дизайнът седи направо на таблата . Регулирайте както е необходимо.

6

Staple плата на гърба на рамката , когато сте доволни от настаняването , което ви гарантира дръпнете равномерно тъканта върху рамката , и баста ъглите спретнато в болница ъглов стил . Подстригване излишния плат с ножица.

7

Завъртете рамката над , така че страна на плата е нагоре . Задайте Nailhead тапицерия в желания модел на предната част на таблата . Това може да бъде само един ред един инч или два в от ръба на таблата рамката или по- сложен модел на вашия избор.

8

чук пълни ноктите на тапицерия в таблата с гумен чук . Това ще компресирате пяната по линията на тапицерия и ще даде на таблата , че плюшените пискюли поглед.

9

Поставете висящия част на френски клин в горния ръб на рамката, табла , и закрепете с винтове на всеки 5 до 6 инча. Изберете винтове достатъчно дълго, за да проникне в зацепката и около половината от рамката. Винтовете трябва да седнат изравнени , така че висящия част на зацепката ще седне здраво срещу стена част на зацепката .

10

Начертайте линия ниво над леглото в разгара искате таблата за мотае , а след това използвайте търсач родословни да очертавате на родословни позиции по линията. Поставете част на стената на френската зацепката на линията и я закрепете с 3 - инчови винтове през зацепката в шипове стени .

11

Hang таблата над стена част на зацепката , като се уверите, там е стегнато със стената .


От:http://bulgarian.98905.com/furniture/bedroom-furniture/1019031573.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.