Как да разглобявате ръководителя & Foot Board От Bed

Независимо дали се движи или просто Козметичен ремонт на вашия дом , разглобяване легло е задача, която трябва да бъде в състояние да направя, за да ефективно да се преместят мебелите. Ще имате нужда от най- подходящите инструменти , както и силата и издръжливостта , за да вземе в леглото разпада. Как леглото е разглобена зависи от конструкцията на рамката и как таблата и степенка блокировката . Повечето легла разполагат с една основна дроп-ин монтаж и са лесно да се разглобява . Инструкции в
1

премахнете възглавници и всички постелки и ги свиеш внимателно. Поставете ги отмени или да ги опаковат , така че може лесно да се римейк на леглото , когато тя стане до новото му място . Измийте постелки първо, ако е необходимо.

2

Свалете матрака и кутия пролетта. Ако леглото е всяка по-голяма , отколкото двоен размер , ще имате нужда от допълнителна помощ , за да се вдигне и да ги от стаята. Ако леглото е изработена от по - матрак летви , да ги премахнете и да ги оставят под угар .


3

Разглеждане на типа на конструкцията легло . Има два основни вида на строителството легло . Един стил използва топка и съвместни механика. Този тип легло е установено, най-вече в строителството антични легло и е по- здрав и дълготраен на две. Въпреки че този вид изглежда сложно , то всъщност е просто да се маневрира . Другият тип е модерен стил на строителство легло , че " куките " страни на рамката на леглото в вътрешните краката на таблата и таблата . Двете стилове могат да изискват използването на подматрачна рамка , които подкрепят кутия пролетта и двете използват една и съща техника тласък нагоре да разглобявате .

4

Обърнете среден размер гумен чук и леко потупайте дъното на една от странични релси най-близо до таблата . Само с няколко докосвания , тя трябва да се отпуснеш и след това да се освободи от таблата . Повторете процеса от другата страна на леглото. Хванете таблата стабилен и след това по-ниска внимателно на пода. Дръжте двете странични релси дори да продължи да балансира релсите на леглото с таблата .

5

Спуснете освободените страни в края на леглото на пода. Леко потупайте долната страна на железопътната близо до таблата с гумен чук , докато тя също е освободен. Спуснете релсата на пода. Повторете процеса от другата страна на таблата . Спуснете релсата на пода като таблата се държи стабилно , за да го предпази от падане напред. Трансфер до страничните релси и ги оставете настрана. Помолете за помощ при извършване на таблата и таблата , тъй като те също се съхраняват или натоварени в движещия се микробус .

Как да се замени Water Tube вратата на Whirlpool Хладилник

Няколко модела на Whirlpool хладилници включват рамо до странични врати и имат вода линия, която преминава през страната на предната врата на фризера . Ако забележите вода, идваща от долната база реше

Περισσότερα >
Как да си направим мебели от стикове

За спортни фанатици , които се ползват домашни занаяти и DIY обогатяване, да създавате свои собствени мебели от стикове за хокей може да бъде приятен , възнаграждаване и може би дори и втора форма на

Περισσότερα >